Arta machiajului ochilor nu este o treaba usoara. Orice iubitoare de make-up ar trebui sa stie cum sa foloseasca instrumentele de machiaj, daca vrea sa aiba parte de rezultate uluitoare. Odata ce ai invatat ce tip de pensule machiaj sa folosesti pentru a obtine anumite efecte, precum si modul in care acestea se utilizeaza, iti poti pune creativitatea la incercare.

Nu este de ajuns doar sa folosesti produse cosmetice de calitate, trebuie sa stii si sa alegi pensulele perfecte! Exista o varietate de ustensile pentru ochi disponibile pe piata. Acest lucru poate fi usor descurajant, mai ales pentru persoanele la inceput de drum, care nu stapanesc arta makeup-ului. Asadar, iata 6 pensule pentru makeup-ul ochilor, de care vei avea nevoie pentru un look fabulos.

Pensule pentru estompare si umbrire

Combinarea nuantelor este cheia pentru a obtine un machiaj perfect. Exista o gama vasta de pensule de machiaj pentru ochi, disponibile in diferite dimensiuni si forme. Cu toate acestea, ca incepatoare, nu vei avea nevoie de fiecare dintre acestea. Totusi, ar trebui sa detii macar o pensula mica pentru estompare, una pufoasa si deasa, precum si o pensula rotunda.

pensule machiaj

Pensulele mici pentru estompare sunt cea mai buna alegere pentru aplicarea bazei fardului de ochi pe toata pleoapa. Indiferent daca este un produs cu o nuanta puternica sau neutra, aceste pensule de machiaj functioneaza perfect pentru aplicarea rapida si amestecarea produsului.

Pentru a crea un gradient natural de culori, foloseste pensule pufoase, eventual din par natural. Dupa aplicarea umbrelor pe pleoape, utilizeaza aceste pensule machiaj pentru a oferi un finisaj natural, deoarece sunt ideale in estomparea nuantelor si pentru a crea un look cu aspect dramatic. Pensulele pufoase pentru machiajul ochilor pot fi utilizate fara a fi nevoie sa adaugi produs in plus fata de cel care exista deja aplicat.

Pensule de machiaj pentru conturul ochilor

Pensulele de acest tip sunt ideale pentru a oferi adancime machiajului ochilor. Acest efect este ideal, mai ales pentru persoanele care doresc sa creeze un efect optic, prin care ochii sa para mai mari. Aplica un fard de o nuanta mai inchisa in pliul ochiului, pentru a obtine un astfel de efect. Utilizarea acestei pensule machiaj este destul de usoara.

Alege un produs la alegere, preseaza pensula pe pliul pleoapei si misc-o dintr-o parte in alta pentru a obtine un contur. Forma pensulei este destinata pentru a te ajuta sa desenezi cu precizie acest contur.

Astfel de pensule sunt realizate cu peri fie taiati in unghi, fie taiati drept. Poti contura extrem de usor marginile ochilor, mai ales daca urmezi exact linia acestora. O astfel de tehnica te ajuta, de asemenea, sa oferi definitie chipului tau.

Pensulele cu perii taiati in unghi sunt ideale pentru incepatoare. Partea proeminenta se potriveste perfect pentru pliul pleoapei, ceea ce permite o aplicare usoara si precisa. Daca incerci sa creezi un ochi conturat si fara cusur, aceste pensule minunate pentru ochi trebuie sa fie incluse in trusa ta de make-up, fara doar si poate.