Termeni si conditii

Acesti Termeni de utilizare („ Termeni de utilizare ”), impreuna cu politica noastra de confidentialitate , guverneaza utilizarea site-ului de catre dvs. Vom denumi in mod colectiv Termenii de utilizare si Politica de confidentialitate ca „ Termeni ”. Continuand sa utilizati si sa vizitati Site-ul, sunteti de acord cu acesti Termeni. Daca va opuneti la orice din Termeni, nu ar trebui sa vizitati sau sa utilizati Site-ul.

Putem modifica Termenii sau putem modifica orice caracteristici ale Serviciilor in orice moment, la propria noastra discretie. Cea mai recenta versiune a Termenilor poate fi vizualizata facand clic pe linkul „Termeni si conditii” din partea de jos a paginii de pornire a Serviciilor. Daca continuati sa utilizati Serviciile dupa publicarea modificarilor, se va considera ca ati acceptat modificarea.

Ce acopera acesti termeni

Site-ul nostru va permit sa accesati continutul pe care il cream sau le oferim, cum ar fi articole si videoclipuri („ Continutul ” nostru ). Daca vizualizati Continutul nostru pe o platforma sau serviciu pe care nu il controlam („ Site-ul tertelor parti ”), atunci veti fi supus termenilor de utilizare si politicii de confidentialitate a site-ului tertului, si nu acestor Termeni. Va incurajam sa revizuiti politicile oricarui site tert pe care il vizitati.

Anumite site-uri sau parti ale site-urilor nostru va pot permite sa creati un cont de utilizator si sa va autentificati pentru a accesa anumite caracteristici ale site-ului. De asemenea, este posibil sa puteti posta comentarii si alt continut pe forumurile si forumurile comunitatii. Acesti Termeni acopera toate aceste activitati, precum si accesul si interactiunea dvs. cu Continutul nostru.

Site-ul nostru pot face legaturi catre sau va permit in alt mod sa accesati site-uri terte. Cand accesati un site tert, parasiti Site-ul nostru si acesti termeni nu se vor mai aplica. Conditiile de utilizare si politica de confidentialitate a site-ului tert se vor aplica oricaror activitati pe care le desfasurati pe site-ul tertului.

Continutul si proprietatea noastra intelectuala

Site-ul nostru, continutul nostru si orice informatii asociate, software, scripturi, caracteristici interactive (colectiv, „ Proprietatea noastra intelectuala ”) sunt protejate de drepturi de autor, marci comerciale, brevete sau alte drepturi de proprietate in conformitate cu legile privind proprietatea intelectuala. Noi, afiliatii nostri si licentiatorii nostri detinem si controlam toate drepturile, titlurile si interesele asupra proprietatii nostru intelectuale, in masura maxima permisa de lege.

Politica noastra editoriala

Site-ul nostru participa la diferite programe de marketing afiliat, ceea ce inseamna ca ni se plateste un comision pentru achizitiile facute prin link-urile nostru catre Site-ul tertilor. Cu toate acestea, continutul nostru editorial nu este influentat de agentii de publicitate sau de parteneriatele afiliate pe care le avem.

Continut utilizator

Este posibil sa puteti posta propriile comentarii si alt continut pe anumite portiuni ale site-urilor nostru. Tot continutul adaugat, incarcat sau postat, distribuit sau pus in alt mod la dispozitia utilizatorilor („ Continut utilizator”) Ramane responsabilitatea exclusiva a utilizatorului care a furnizat initial continutul utilizatorului. Prin postarea continutului utilizatorului pe Site-ul nostru, ne acordati noua si agentilor nostri o licenta mondiala, perpetua, neexclusiva, fara redevente, platita integral, sublicentiata si transferabila pentru a reproduce, distribui, transmite, afisa, efectua sau publica continutul dvs. de utilizator pe Site-ul nostru in orice mediu si editati sau modificati continutul dvs. de utilizator (inclusiv crearea de lucrari derivate) si sa utilizati sau sa exploatati in mod comercial un astfel de continut de utilizator, inclusiv, fara limitare, prin difuzarea de publicitate platita pe sau adiacent continutului dvs. de utilizator si promovand si redistribuind o parte sau toate Site-ul nostru. De asemenea, renuntati irevocabil (si faceti sa renuntati) la orice pretentii si afirmatii de drepturi morale sau atribuire cu privire la Continutul dvs. de utilizator.

Declarati si garantati ca aveti toate drepturile asupra Continutului dvs. de utilizator si ca aveti puterea de a ne licentia Continutul de utilizator fara a incalca sau incalca orice drepturi ale tertilor, inclusiv fara limitare, orice drepturi de confidentialitate, drepturi de publicitate, drepturi de autor, drepturi de contract , sau orice alta proprietate intelectuala sau drepturi de proprietate. Prin postarea continutului dvs. de utilizator pe Site-ul nostru, sunteti de acord sa ne aparati, sa ne despagubiti si sa ne mentineti inofensivi impotriva tuturor revendicarilor care decurg din continutul dvs. de utilizator.

Sunteti singurul responsabil pentru continutul dvs. de utilizator, inclusiv sa va asigurati ca respecta Termenii nostri. Putem alege, la propria discretie, sa examinam in prealabil, sa examinam, sa modificam sau sa eliminam continutul utilizatorului de pe Site-ul nostru si, daca facem acest lucru, il putem face in orice moment fara a va notifica. Nu suntem obligati sa examinam, sa examinam, sa modificam sau sa eliminam continutul utilizatorului de pe Site-ul nostru si, daca facem acest lucru, ramaneti singurul responsabil pentru continutul dvs. de utilizator si orice raspundere care rezulta din acesta.

Daca alegeti sa vizitati portiuni ale site-ului nostru in care este afisat sau disponibil altfel Continutul utilizatorului, intelegeti ca puteti fi expus la continut pe care il considerati jignitor, inacceptabil, daunator, inexact sau inselator si intelegeti ca nu suntem responsabili pentru Continut de utilizator sau pentru continutul de utilizator al altor utilizatori ai site-urilor nostru.

Continut terta parte

Site-ul nostru pot contine linkuri catre site-uri terte, servicii si reclame (colectiv, „ Continut terta parte ”). Nu controlam continutul tertilor si nu suntem responsabili pentru informatiile sau continutul continut in acesta. Furnizam continut terta parte doar ca comoditate si nu este posibil sa revizuim, sa aprobam, sa monitorizam, sa aprobam, sa garantam sau sa facem declaratii cu privire la acesta. Daca alegem sa examinam continutul tertilor, o facem la propria noastra discretie si nu avem nicio raspundere fata de dvs. ca urmare a examinarii continutului tert. Utilizati continutul tertilor pe propriul risc si ramaneti singurul responsabil pentru orice raspundere rezultata din continutul tertului.

Continutul tertului nu este guvernat de acesti termeni si este, de obicei, guvernat de termenii de utilizare si de politicile tertilor care furnizeaza continutul tertului. Ar trebui sa revizuiti conditiile de utilizare si politicile acelei parti terte si sa efectuati orice alta investigatie pe care o considerati adecvata inainte de a utiliza continutul acesteia.

Accesul continutului nostru in afara Romaniei

Nu sustinem ca continutul nostru (inclusiv continutul utilizatorului) sau Site-ul nostru pot fi vizualizate sau descarcate in mod legal de catre toti indivizii sau ca pot fi vizualizate sau descarcate legal in afara Romaniei. Este posibil ca anumite caracteristici ale continutului sau ale site-ului sa nu fie accesate sau vizualizate legal de anumite persoane sau din anumite tari. Daca accesati Site-ul sau continutul nostru (inclusiv continutul utilizatorului) din afara Romaniei, faceti acest lucru pe propriul risc si sunteti responsabil pentru respectarea legilor jurisdictiei dvs.

Politica noastra de utilizare acceptabila

Puteti utiliza Site-ul si continutul nostru numai atat timp cat nu le utilizati in scopuri interzise de Termenii nostri. Sunteti responsabil pentru toate activitatile pe care le desfasurati in legatura cu Site-ul si continutul nostru.

Utilizarea de catre dvs. a site-urilor nostru este supusa urmatoarelor restrictii in conformitate cu politica noastra de utilizare acceptabila.

Nu aveti voie sa:

Licentiati, vindeti, inchiriati, inchiriati, transferati, atribuiti, distribuiti, gazduiti sau exploatati in mod comercial Site-ul nostru sau continutul nostru;

Modificati, realizati lucrari derivate sa, compilati sau controlati orice parte a site-urilor sau a oricarui continut al nostru;

Accesati si utilizati Site-ul sau continutul nostru pentru a crea un serviciu similar sau competitiv;

Incalcati drepturile nostru de proprietate intelectuala sau drepturile de proprietate intelectuala ale oricarei terte parti;

Incalcati orice lege, regulament sau ordonanta aplicabila dvs. sau utilizarii site-urilor si a continutului nostru;

Eliminati orice drept de autor, marca comerciala sau o notificare similara de pe Site-ul sau continutul nostru;

Recolteaza sau colecteaza altfel informatii sau date referitoare la alti utilizatori ai site-urilor sau continutului nostru;

Luam orice actiune care impune sau poate impune un stres nerezonabil asupra infrastructurii nostru;

Ocoliti sau ocoliti orice masuri de securitate sau de protectie a drepturilor legate de Site-ul si continutul nostru;

Efectuati, copiati, reproduceti, distribuiti, republicati, descarcati, afisati, difuzati, postati sau tranzitati orice parte a site-urilor sau a continutului nostru in orice forma sau prin orice mediu, cu exceptia cazului in care ne este permis in mod expres in scris;

Folositi software sau scripturi automate pentru a crea mai multe conturi de utilizator, pentru a genera cautari si interogari automate sau pentru a obtine date miniere de pe Site-ul si continutul nostru (cu exceptia faptului ca operatorilor motoarelor de cautare publice li se acorda permisiunea revocabila de a folosi paianjenii pentru a copia Site-ul si continutul nostru numai in masura in care necesar pentru a crea un index accesibil publicului, care poate fi cautat, de astfel de materiale si care exclude in mod expres crearea de cache sau arhive);

Modificati, traduceti sau creati in alt mod lucrari derivate ale site-urilor sau continutului nostru, cu exceptia cazului in care ne este permis in mod expres in scris.

De asemenea, nu trebuie sa incarcati, sa postati sau sa ne puneti la dispozitie in alt mod sau prin intermediul site-urilor continut de utilizator care:

Incalca orice lege, regulament, ordonanta sau obligatie contractuala;
Incalca orice brevet, marca comerciala, secret comercial, drept de autor, drept de publicitate, drept de viata privata sau alt drept al oricarei alte persoane sau entitati;
Este falsa, inselatoare, inselatoare, inexacta (inclusiv „momeala si schimbare” sau imitatii neautorizate ale oricarei persoane sau entitati);
Este ilegal, daunator, amenintator, abuziv, hartuitor, defaimator, pornografic, calomniant, profan sau daunator minorilor in orice mod;
Hartuieste, degradeaza, intimideaza sau uraste fata de un individ sau un grup de indivizi;
Este publicitate, branding, materiale promotionale, posta electronica nedorita sau nedorita, spam, scrisori in lant, scheme piramidale sau orice alta forma de mesaje duplicate sau nesolicitate;
Restrictioneaza sau impiedica orice alt utilizator sa utilizeze si sa se bucure de Site-ul si continutul nostru;
Contine virusi sau orice alt script de computer, cod, fisier sau program care este conceput sau destinat sa perturbe, sa deterioreze sau sa interfereze cu functionarea corecta a site-urilor si a continutului nostru sau pentru a obtine acces neautorizat la orice sistem, parola, baza de date, sau informatii;
Include informatii personale ale oricui, comunicatii private sau informatii financiare sensibile fara permisiunea lor;
Re-posteaza sau redistribuie orice continut de utilizator care incalca Termenii nostri.
Restrictiile de mai sus se aplica si pentru utilizarea de catre dvs. a oricarui continut de utilizator pe care nu il furnizati.

Daca incalcati Politica noastra de utilizare acceptabila, putem intreprinde orice actiune pe care o consideram necesare, inclusiv suspendarea sau incetarea accesului dvs. la Site-ul si continutul nostru si a oricaror conectari si conturi de utilizator pe care le-ati putea avea la noi si furnizarea de informatii despre dvs. autoritatile legale competente. Daca va inchidem accesul la Site-ul si continutul nostru, orice drept pe care il aveti de a utiliza Site-ul si continutul nostru va fi revocat automat si imediat.

Daca accesati Site-ul si continutul nostru din afara Romaniei, declarati si garantati ca: (i) nu va aflati intr-o tara supusa unui embargou Romaniei sau desemnata de guvernul federal american ca tara „terorista”; si (ii) nu sunteti listat pe nici o lista a guvernului Romaniei cu parti interzise sau restrictionate.

Informatii pe care le colectam despre dvs.

Cand accesati sau utilizati Site-ul sau continutul nostru, colectam informatii despre utilizarea site-urilor si a continutului nostru, inclusiv cum si de unde accesati Site-ul si continutul nostru (de exemplu, adresa dvs. IP si daca utilizati un computer sau un dispozitiv mobil ca un smartphone). De asemenea, putem colecta informatii personale precum numele si adresa de e-mail in anumite situatii. Colectarea, utilizarea si partajarea informatiilor dvs., inclusiv informatiile dvs. personale, sunt guvernate de Termenii nostri.