Brad Pitt seastepta sa primeasca intreaga custodie a copiilor dupa un proces indelungat.Insa, rezultatul nu a fost asa cum acesta spera, si drept urmare, a primitcustodia comuna a copiilor sai cu Angelina Jolie dupa o batalie de lungadurata. Multi se intreaba cum un cuplu care s-a iubit atat de mult a ajunsintr-o astfel de situatie atat de delicata.

Doamna Jolie adepus actele pentru divort in 2016, iar perechea a fost implicata intr-o luptacu custodie, protejata in mare parte din punct de vedere public. Un judecatorprivat angajat sa supravegheze cazul, John Ouderkirk, a condus in favoareadomnului Pitt. Hotararea ar „creste semnificativ” timpul pe care BradPitt il va petrece cu copiii, a declarat o sursa apropiata actorului.

Dl Pitt, 57, sidoamna Jolie, 45, sunt parintii lui Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, si gemeniVivienne si Knox, 14 si 12 ani. Cel mai in varsta, Maddox, de 19 ani, nu estesupus deciziei de custodie. In nenumarate declaratii de presa, copiii au spusca sunt foarte fericiti alaturi de mama lor, dar ca se si bucura de timpulpetrecut cu tatal lor, chiar daca acesta este destul de scurt.

Angelina Jolienu s-a opus custodiei comune

Doamna Jolie nus-a opus custodiei comune, dar au existat „alte probleme deingrijorare”, a raportat o sursa apropiata a acesteia. Procesul a duratcateva luni si au existat un numar mare de martori, experti si terapeuti, aspus o alta sursa.

Dna Jolie acriticat decizia judecatorului de a nu permite copiilor lor sa depuna marturiein custodia audierilor.

Doamna Jolie acitat „diferente ireconciliabile” cand a depus actele pentru a pune capatcasatoriei, iar perechea s-a confruntat cu numeroase probleme de-a lungultimpului. Toate aceste situatii delicate nu au facut altceva decat sa afectezerelatia dintre cei doi, chiar si dupa separare. Fanii celor doi actori au fostfoarte tristi la aflarea vestii ca acestia urmeaza sa se desparta, tocmaipentru ca ii vedeau ca fiind cuplu perfect.

Dl Pitt a fostinvestigat pentru abuzurile posibile impotriva copiilor, dupa ce si-a pierduttemperamentul in fata unora dintre copii, dar ulterior a fost eliminat deacuzatii. Cuplul a fost cunoscut sub numele „Bragelina” si s-aintalnit pe setul de filmare al filmului din 2005, ‘’Domnul si doamna Smith’’,un film extrem de apreciat. Casatoria a fost a doua a domnului Pitt – a avutanterior o relatie cu Jennifer Aniston – si a treia pentru doamna Jolie dupaactorii Billy Bob Thornton si Jonny Lee Miller.

Angelina Joliesi Brad Pitt de-a lungul anilor

Intr-un interviupentru Vogue anul trecut, doamna Jolie a spus ca a decis sa se desparta dedomnul Pitt pentru „bunastarea” familiei ei. „A fost deciziacorecta”, a spus doamna Jolie. Vorbind cu GQ in 2017, domnul Pitt a vorbitdespre decizia sa de a renunta la bautura si marijuana. Daca aceste zvonurisunt adevarate sau nu, nu avem de unde sa stim, insa se pare ca din cauza luiBrad Pitt lucrurile s-au indreptat intr-o directie negativa.