Viata moderna nu ne lasa niciodata intr-un singur loc pentru mult timp. Alergand la serviciu, exercitii fizice, luand cina, calatorind in tara – intotdeauna facem ceva . Si, traind intr-o epoca luxurianta cu inovatia, exista un sistem sau un dispozitiv pentru aparent fiecare lucru pe care il facem. Deci, desi mai sunt multe de spus pentru a lasa telefonul (temporar) in urma, suntem constienti ca tehnologia ne poate imbunatati calitatea vietii. Gadgeturile pot stapani fluxul de stiri, dar exista un cadru de baza clar de electronice care fac viata mult mai buna.

Amazon Firestick

Deoarece cablul este atat de pasiv, sincronizarea televizorului inteligent cu Firestick este noua modalitate de a viziona emisiunile si filmele preferate. Comenzile usoare va permit sa comutati intre televiziunea live si toate serviciile de streaming preferate. De asemenea, puteti descarca aplicatii pentru a va imbunatati experienta. Si ca bonus suplimentar, puteti controla intreaga experienta de vizionare a televizorului prin intermediul comenzilor vocale cu functie Alexa.

Termostat digital

Actualizati functionalitatea casei dvs. (si economisiti bani pe facturile lunare), cu acest termostat Nest. Cu posibilitatea de a controla temperatura casei dvs. prin intermediul smartphone-ului sau tabletei, puteti regla temperatura, porni AC sau chiar opri caldura practic de oriunde. Cel mai bun dintre toate, este compatibil Alexa, astfel incat sa puteti modifica setarile de temperatura ale casei dvs. cu ajutorul asistentului dvs. activat vocal.

Incarcator de baterie portabil

Un incarcator de baterii portabil s-ar putea sa nu para un gadget obligatoriu pentru barbati pana in momentul in care sunteti la cateva ore de acasa si aveti nevoie de un impuls. Dintr-o data, aceasta inventie la indemana devine la fel de esentiala ca toate celelalte tehnici pretuite, daca nu chiar mai mult. La urma urmei, la ce bun un iPhone ucigas daca nu reuseste cand ai cel mai mult nevoie? Asta ca sa nu mai vorbim de toti jucatorii de acolo, care si-ar pierde mintile daca dispozitivele lor se vor opri in timp ce erau pe punctul de a invinge un sef final sau de a trece linia de sosire in Marele Premiu. Cel mai bine echipati-va cu un incarcator wireless pentru a evita orice scenariu in cel mai rau caz. In plus, nu stii niciodata cand o doamna minunata din apropiere ar putea avea nevoie de un impuls, devenind eroul ei.

Camera DSLR

In timp ce o camera DSLR constanta nu este neaparat un obiect gadget esential pentru toti barbatii, este un atu indispensabil pentru barbatii care lucreaza cu orice tip de suport modern. Pe scurt pentru Digital Single Lens Reflex (camera), cele mai bune camere DSLR sunt rapide, fiabile, optime si compatibile. De la acest gadget de top pentru barbati, va asteptati la o rezolutie curata si la functii minunate, cum ar fi afisajul cu ecran tactil. Unii vin chiar cu conexiunea WiFi incorporata, ceea ce inseamna ca nici macar nu trebuie sa transferati carduri de stocare pentru a afisa imagini sau videoclipuri pe computer.

Casti cu anularea zgomotului

Daca doar cea mai captivanta experienta audio va fi suficienta, nu acceptati nimic mai putin decat cele mai bune casti care elimina zgomotul . Fiecare pereche foloseste o tehnologie exclusiva pentru a ineca sunetele exterioare, cum ar fi bebelusii care plang sau claxonele. Marci precum Bose si Bang si Olufsen sunt cu siguranta de incredere, dar adevarul este ca exista pur si simplu o multime de optiuni acolo. Pentru a efectua apeluri importante si / sau a inota intr-o mare de muzica , o pereche de casti cu anulare a zgomotului reprezinta tehnologia audio pentru barbati la cele mai bune si mai moderne.

Casti fara fir

S-ar putea sa vina foarte bine o zi in care le povestim nepotilor nostri despre luptele de cabluri si fire. Cu alte cuvinte: multumesc cerului pentru castile fara fir . Acest gadget cool pentru barbati ofera satisfactia sunetului de pe raft, minus inconvenientele cablurilor. Nimeni nu s-ar certa cu asta. Intre timp, marcile continua sa se optimizeze, iar inovatiile continua sa se acumuleze. Nu in nici o mica masura de ce numim castile wireless ca tehnologie esentiala pentru barbati.

Smartwatch sau Fitness Tracker

Pe masura ce tehnologia noastra devine mai inteligenta, devine si mai mica. Pentru dovada, nu cautati mai departe decat ceasurile inteligente si trackerele de fitness , ambele plesnind tot felul de tehnologii stralucitoare in jurul incheieturii mainii. Aceste gadget-uri interesante pentru barbati sunt suficient de importante pentru a fi esentiale? Spunem da, in timp ce va echipeaza cu valori vitale, cum ar fi ritmul cardiac si caloriile arse, ceea ce inseamna ca va pot ajuta sa traiti un stil de viata mai bun si mai sanatos . Asta fara a mentiona in special gama de alte functii oferite de ceasurile inteligente. Intre timp, recentul Apple Watch 3 va permite sa utilizati anumite aplicatii fara un dispozitiv mobil alaturat. Mai inteligent si mai mic, intr-adevar.