Programul flexibil, faptul ca lucrezi in conditii de lux sau sansa de a invata lucruri care iti vor fi de folos intreaga viata reprezinta unele dintre principalele avantaje de care au parte fetele care fac videochat in Iasi.

Domeniul industriei de divertisment online pentru adulti este insa cunoscut in primul rand pentru castigurile foarte mari pe care le obtin tinerele ce aleg aceasta cariera. Nu numai ca sumele sunt impresionante, dar foarte important este si faptul ca nu trebuie sa astepti – ca in alte domenii – ani de zile pana cand ajungi la incasari de-a dreptul fabuloase. Iata in ce ritm evolueaza lucrurile, din punct de vedere financiar!

Castigurile obtinute in primele trei luni de lucru

Perioada de dupa semnarea contractului de artist-interpret este foarte importanta, deoarece acum are loc familiarizarea cu noul domeniu, iar fetele capata cunostintele si deprinderile care mai apoi le vor ajuta sa obtina succesul. Tocmai de aceea, studioul le sprijina pe incepatoare oferindu-le nu numai training si cursuri gratuite, ci si o suma garantata de bani, timp de trei luni.

Indiferent de performantele realizate in aceasta perioada pe platformele online pentru adulti, fiecare fata care practica videochat Iasi Studio 20 primeste, garantat, 1 000 de dolari pe luna. Bineinteles, acest prag minim nu mai este luat in considerare in momentul in care un model incepe sa aiba incasari peste aceasta suma.

Tot acum, fetele sunt sprijinite financiar de studio sa isi completeze garderoba de lucru si trusa de machiaj. Daca apoi raman in cadrul echipei pentru cel putin 3 luni, nu vor mai trebui sa achite suma respectiva, ci totul va fi considerat un cadou de bun-venit.

Cum evolueaza castigurile in lunile urmatoare?

Urmatorul nivel financiar este atins in momentul in care un model online se familiarizeaza cu site-urile pe care lucreaza si cu membrii acestora. Tot mai multi ii viziteaza camera de chat, iar unii dintre ei devin admiratori permanenti, care o platesc regulat pentru placerea de a-i tine companie virtuala.

In acest stadiu, incasarile unei tinere care practica videochat in Iasi pornesc de la un comision de baza in valoare de 50% din suma totala generata pe platformele online. Acesteia i se pot adauga mai multe tipuri de bonusuri, dupa cum urmeaza:

• 5% pentru fetele care lucreaza minimum 100 de ore intr-o perioada. In calcul intra si streaming-ul si apelurile video, ceea ce face obiectivul mai usor de atins;

• inca un bonus de 5% pentru modelele care obtin castiguri mai mari de 15 000 de dolari intr-o perioada;

• un comision de 5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu pe site venind din camera de chat a modelului;

• un alt bonus de 5% pentru fetele care au un comportament online absolut perfect atunci cand fac videochat in Iasi;

• 5% pentru parteneriat pe termen lung. Acesta se plateste in luna iulie a fiecarui an pentru intregul an calendaristic precedent. De exemplu, in iunie 2023 este achitat bonusul pentru perioada cuprinsa intre 1 ianuarie si 31 decembrie 2022.

Asadar, cand faci videochat Iasi nu ai nevoie de mai mult de cateva luni pentru a trece la urmatorul nivel din punct de vedere financiar! Poarta spre castiguri nelimitate iti este in permanenta deschisa!