Panamera este un amestec de sedan de lux de dimensiuni complete, un hatchback si o masina sport. Pentru 2021, Porsche imbunatateste performantele Panamera, precum si introduce strategia lor de performanta E.

Porsche Panamera este masina pentru soferii dornici care nu doresc sa faca compromisuri atunci cand vine vorba de condus, deoarece este o masina cu patru-locuri potrivita pentru familie, cu performanta si manevrabilitatea unei masini sport de top.

Pentru cei care doresc sa calatoreasca cu o viteza uluitoare in poala luxului si sa aiba suficient spatiu pentru familie si bagajele lor, Panamera a fost o perspectiva tentanta in ultimul deceniu. Acum, producatorul german de automobile a oferit masinii sale sportive de patru locuri de lux o transformare care adauga si mai multa putere celei mai tari versiuni Turbo S si aduce un nou model hibrid plug-in la gama care este mai puternica si mai economica cu 30% mai multa autonomie electrica pura.

La exterior, stilul frontal optional Sport Design a fost standardizat si au fost adaugate noi stopuri cu banda LED care se unesc pentru a alinia stilul cu modelele mai noi.

Noul Panamera Turbo S castiga un capat frontal complet nou, cu prize laterale mai mari de aer si alte indicii de design pentru a-l deosebi de versiunile mai putin puternice.

Motoare Porsche Panamera 2021

Actualizarile de performanta incep cu Panamera Turbo S, crescand puterea sa la 630 cai putere – cu 80 cai mai mult decat Panamera Turbo anterioara. Aceasta putere suplimentara accelereaza Turbo S de la 0 la 100 km / h in 3,1 secunde si o viteza maxima de 315 km / h. Puterea vine de la motorul V8 bi-turbo de patru litri revizuit. Acest motor este cuplat cu o suspensie pneumatica cu trei camere, Porsche Active Suspension Management (PASM) si Porsche Dynamic Chassis Control Sport, care include Porsche Torque Vectoring Plus si ofera stabilizare la rulare. Acestea fiind spuse, acest sistem ofera mai mult control si viraje mai bune.

Pentru Panamera si Panamera 4, Porsche a recrutat motorul V6 bi-turbo de 2,9 litri si 330 CP. Multe dintre aceleasi caracteristici ale Turbo S sunt si in aceste oferte, creand o experienta de condus mai sportiva si mai confortabila.

In cele din urma, Panamera va primi o versiune hibrida, care va include o combinatie intre un motor electric de 100 kW si motorul V6 bi-turbo de 2,9 litri. Combinat, sistemul de propulsie produce 560 cai putere. Echipat cu pachetul standard Sport Chrono, hibridul dureaza de la 0 la 100 km / h doar 3,7 secunde.

Imbunatatirile de putere nu sunt singurele caracteristici noi pentru Panamera. S-a schimbat si designul si s-au schimbat si noi actualizari ale echipamentului. De exemplu, modelele de noua generatie includ faruri matriciale cu LED-uri, servodirectie Plus, asistenta la schimbarea benzii, un afisaj cu cap in sus, usile inchise moale si un ionizator. Scaunele au, de asemenea, ventilatie si reglabilitate pe 18 cai. Noua Panamera continua sa ofere tot ce este mai bun din intreaga experienta Porsche.