Serviciile de inchiriere de masini au devenit o parte din ce in ce mai importanta a transportului modern. Indiferent daca sunt folosite pentru afaceri sau pentru uz personal, masinile de inchiriat pot oferi o multime de beneficii importante.

Cu siguranta si tu te-ai confruntat cel putin o data in viata cu situatia in care nu mai dispuneai de vehiculul propriu din varii motive. Deplasarea cu mijloacele de transport in comun este in ce in ce mai problematica, de la faptul ca nu exista o igiena corespunzatoare pana la disconforturile cauzate de un numar prea mare de calatori. Din fericire, acum poti opta pentru masini de inchiriat care te scapa de toate aceste impedimente.

Cu un autoturism oferit de compania rent a car, ai libertatea de a te plimba in voie, oriunde si oricand. Aceste servicii iti ofera flexibilitate, un avantaj important atat pentru drumurile de zi cu zi prin oras, cat si pentru calatorii.

Vehiculul inchiriat iti permite sa modifici cu usurinta parcursul drumulul si sa iti schimbi planurile fara sa iti faci griji cu privire la constrangerile programului de transport public. Astfel, reusesti sa economisesti timp si sa reduci stresul, deoarece te poti adapta cu usurinta la schimbarile neasteptate ale planurilor.

Masinile de inchiriat, mai accesibile decat ai fi crezut

Trebuie sa stii ca oricine isi poate permite sa inchirieze un autoturism. Daca alegi o companie rent a car cu prestigiu, asa cum este, de exemplu, FocusRent, ai la dispozitie o gama variata de vehicule din care poti alege.

Parcul auto dispune de masini pentru toate buzunarele, de la cele din clasa economy, accesibile tuturor, pana la cele care fac parte din gama luxury, care dispun de o multime de dotari moderne.

Indiferent ca ai nevoie de un automobil pentru o zi sau pentru o perioada mai lunga de timp, iata care sunt variantele din care poti alege:

-Clasa economy acopera o gama larga de masini de inchiriat, puse la dispozitie la preturi accesibile: Dacia Logan (de la 18 euro/zi), Ford Fiesta (20 de euro/zi), Opel Corsa (automata, 22 de euro/zi), Ford Focus (22 de euro/zi), Skoda Octavia (30 de euro/zi), Volkswagen Golf (40 de euro/zi);

Acestea sunt vehicule perfecte pentru persoanele care nu vor sa aloce un buget prea mare pentru serviciul rent a car, dar care isi doresc o masina care le este de folos pentru drumurile parcurse de zi cu zi prin oras.

-Clasa luxury iti ofera posibilitatea de a alege masini moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii, care transforma condusul intr-o experienta unica: Mercedes Benz A klasse (30 de euro/zi), VW Passat (50 de euro/zi), Audi A4 (50 de euro/zi), VW Touran (de la 55 de euro/zi), Mercedes Benz GLA (55 de euro/zi), Mercedes Benz C klasse (65 de euro/zi), Mercedes Benz E klasse (85 de euro/zi), Mercedes Benz GLC Coupe (85 de euro/zi).

De asemenea, in parcul auto ai la dispozitie chiar si masini de inchiriat de tip SUV, 4×4 si microbuze cu 8+1 locuri.

Indiferent de nevoile si preferintele tale, ai siguranta ca o companie rent a car de top iti poate oferi autoturismul perfect pentru tine. Consulta ofertele si alege masina potrivita, cu care sa parcurgi drumuri placute!