Exista o cifra care este aruncata pe internet si se schimba de fiecare data cand apare un nou serviciu de streaming. Cifra se refera la pretul estimat al unei persoane care se inscrie la toate serviciile de streaming disponibile pe an si, in functie de calitatea streamingului si de numarul de dispozitive, se spune ca va depasi 1.500 GBP. Sunt multi bani, asa ca merita sa comparati ceea ce exista atunci cand vine vorba de modul in care obtineti solutia de divertisment.

Am comparat platformele la cerere si streaming pentru a va ajuta sa va faceti minte, luand in considerare spectacolele si filmele lor remarcabile, calitatea streamingului si raportul calitate-pret.

Amazon Prime

Pentru un serviciu de abonament mai mic de 10 GBP pe luna, puteti face mai rau. Desi oferta video este marea atractie aici, este usor de uitat ca un abonament complet include livrare gratuita a doua zi, muzica nelimitata (Prime Music), o gama larga de carti si reviste (Prime Reading), stocare nelimitata de fotografii (Prime Photo ) si 5 GB de stocare (Drive). Pentru multi, este o nebunie.

Studiourile Amazon au trecut din ce in ce mai mult, cu o gama larga de filme si spectacole originale de succes. Biblioteca ofera, de asemenea, un amestec satisfacator de clasici noi si culti.

Spre deosebire de alte servicii de streaming, o alta atractie este sportul live. Sezonul trecut a vazut o mana de jocuri din Premier League, cu potential pentru mai multe, deoarece fanii sunt tinuti departe de stadioane, in timp ce jocurile de tenis ATP si joi seara NFL sunt disponibile. Prime accepta toate formatele, inclusiv 4K si HDR10 si este disponibil pe o varietate de dispozitive. Desi selectia continutului original nu este la fel de extinsa ca Netflix, cele mai importante sunt The Boys , Little Fires Everywhere , The Man In The High Castle , Bosch si seria de documentare All Or Nothing .

NowTV

Westworld

Pentru o optiune de streaming live care nu va sparge banca, NowTV este o optiune excelenta. In esenta, Sky are un contract lunar, pentru mai putin de 10 GBP pe luna, Entertainment Pass are 300 de seturi TV Box si 17 canale live, profitand la maximum de continutul glorios HBO al Sky. Sunt disponibile si optiuni de upgrade pentru filme, sport si programe pentru copii.

Iesirea in flux este un HD 720p respectabil si disponibilitatea pe mai multe dispozitive inseamna ca nu numai ca puteti viziona din mers, dar aveti acces in mai multe camere, urmarind diferite canale in acelasi timp.

Smart Stick-ul NowTV al Sky ofera, de asemenea, aplicatii de captare din Marea Britanie, precum si Netflix si Disney +, permitand pachetul de divertisment personalizabil final la un buget fara contracte persistente.

Netflix

Netflix

Cel care a inceput totul. Ceea ce a fost un serviciu de posta DVD este acum un monstru de divertisment cu propriul studio de film si chiar un loc in limba comuna – Netflix si relaxeaza pe oricine?

Pentru continutul la cerere este dificil de invins. Oferind o biblioteca atat de mare incat o mare parte din ea nici macar nu va trece de algoritmii selectati personal, calitatea streamingului este fantastica, iar optiunile disponibile ale dispozitivului inseamna ca o puteti reda pe aproape orice, cu modul offline pentru tablete si telefoane. Planul premium este putin peste 10 GBP pe luna, cu optiuni mai ieftine la jumatate din pretul pentru un singur flux in definitie standard.

Desi s-ar fi putut parea ca platforma s-a epuizat cu cativa ani in urma, continutul original disponibil este acum la un nivel castigator al Premiului Academiei. Printre lansarile notabile se numara Da 5 Bloods, Marriage Story si The Irishman, dar nu trece o saptamana fara ca un spectacol sa devina viral, de la Regele Tigrului la Ultimul dans pana la vanzarea apusului de soare. Sansele sunt daca merita sa vorbesti, este pe Netflix.

Disney +

S-ar putea ca adultul din tine sa bata joc, dar nu vorbim doar despre Mickey Mouse aici. Ani de afaceri inteligente inseamna ca Disney + nu este doar casa unor desene animate de cult, ci si Marvel, Pixar si Star Wars. Daca doriti sa vedeti spectacolul Star Wars The Mandalorian, foarte apreciat, precum si sa aveti acces la toate filmele asociate, cu cel mai bun suport vizual si sonor complet (patru fluxuri 4k simultan, HDR10, Atmos, Digital 5.1 si Dolby Vision) iau in considerare un abonament Disney +.

Am mentionat ca au si The Simpsons?

Apple TV +

Desigur, Apple avea sa inceapa propriul serviciu de streaming. Dupa ce a cucerit muzica, a fost doar o chestiune de timp inainte de a adauga videoclipuri la imperiul sau de divertisment.

Desi sunt primele zile si oferta originala de continut este mica, exista inca cateva emisiuni si filme atragatoare. Greyhound-ul epic de razboi al lui Tom Hanks, biografia muzicala Beastie Boys Story si The Morning Show (Steve Carell, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon) sunt exclusivitati care merita vizionate.

Apple TV + ofera, de asemenea, o gama larga de continut de cumparat si inchiriat si cu siguranta este doar o chestiune de timp inainte ca oferta originala sa fie sporita. Continutul este disponibil pe toate dispozitivele Apple, iar dispozitivele noi vin cu abonament de un an.

Sky Q

Sky Q

Desi exista o serie de optiuni de streaming bazate pe internet, atunci cand vine vorba de pachete de divertisment complete, este dificil sa invingi Sky Q. Desigur, este mai scump decat rivalii sai, dar optiunile de personalizare disponibile, calitatea produsului general , precum si continutul, fac din acesta un pachet dificil de invins. Optiunile TV live sunt vaste, incluzand o gama de filme si canale sportive atat in ​​HD, cat si in 4K. Sky se mandreste, de asemenea, cu cea mai larga gama de continut 4K la cerere.

Sky Atlantic ofera in exclusivitate spectacole HBO de succes precum Succession, Game Of Thrones si Westworld, iar intr-o lume post-COVID Sky Sports nu s-a simtit niciodata mai esential. Adaugati la aceasta optiunile integrate Netflix si Disney +, precum si o interfata perfecta si descarcare si redare inovatoare, este potential optiunea finala pentru cei care nu au un buget.