Ceasurile minimaliste au devenit de ceva timp o tendinta de crestere. Dispunand de modele simpliste si mecanisme directe de a arata ora, scopul lor este de a va spune timpul fara toate detaliile pe care ajungem sa le asteptam de la ceasurile de lux. Unul dintre avantajele ceasurilor minimaliste este ca, in ciuda faptului ca sunt unele dintre cele mai frumoase ceasuri de acolo, sunt si unele dintre cele mai pretioase ceasuri din jur.

Avand in vedere acest lucru, am compilat o lista cu cele mai bune ceasuri minimaliste pentru barbati. Pentru a se califica, fiecare ceas trebuie sa acorde prioritate unui singur lucru: sa spuna ora. In plus, este gratuit pentru toti. Fie ca sunt automate sau cu cuart, de nisa sau pur si simplu – veti gasi aici cele mai bune ceasuri minimaliste. Inainte de cumparare, faceti-va timp pentru a analiza articolul pe care l-am pus impreuna, prezentand cele mai bune ceasuri simple pentru barbati, toate cu o singura tema: minimalismul. Iata deci lista noastra pentru cele mai bune ceasuri minimaliste pentru barbati:

Ceasuri Ambasador – Heritage 1959

Fiecare ceas din colectia Heritage este numit dupa anul care i-a inspirat designul si creatia. Acest ceas contemporan are o grosime minuscula de 9 mm cu un diametru de 40 mm. Modelul circular concentric este protejat de sticla safir. In interior veti gasi o miscare de cuart Miyota.

Casio – MQ24-7E Casual

Casual Casio MQ24-7E ceas vorbeste despre valuri purtatorului. Simplu, subtil si super ieftin. Casio este un clasic pe incheieturile copiilor de la scoala de zeci de ani. Acum, isi face drumul inapoi ca o declaratie de moda. Functional pana la capat, este o modalitate simpla de a spune ora.

Timex – Unisex Weekender

Un bleumarin indraznet care contrasteaza cu cureaua bronzata, Timex Weekender Fairfield ofera un design iconic si versatil. Carcasa lustruita, rotunda, argintie de 37 mm, ramane atragatoare. Timex vine, de asemenea, cu o lumina Indiglo incorporata pentru o citire usoara in intuneric. Potrivirea perfecta intre forma si functionalitate si minimalism. O alta completare extraordinara pentru categoria de ceasuri minimaliste.

Daniel Wellington – Otel inoxidabil St. Mawes

Unii spun ca Daniel Wellington a inceput singura cu stilul clasic-minimal chic, care este popular si cu o abundenta in zilele noastre. Piesele lor reitereaza simplitatea clasica, cu indicii de stil minime. Un cadran alb, cu ace si indici aurii, si intr-o carcasa de aceeasi culoare reflecta intr-adevar scopul sau: minimalismul clasic. De la un brand care a ramas cu acelasi design inca de la inceputurile sale si, dintr-un anumit motiv, foarte nepopular cu multimea „purologilor horologici”, sincer nu va puteti insela cu un DW bun!

Skagen – Ryle Two-Hand Silver-Tone

Skagen , ca marca, reflecta minimalismul elegant. Ryle Two-Hand Silver-Tone in Steel Mesh combina inovatia cronometrarii si designul simplist, atat indraznet, cat si subtil. Aspectul cadranului patrat este foarte unic, este o afirmatie importanta pe care nu toata lumea o poate realiza.

Komono – Tutunul Walther

Un ceas minim cu siguranță nu trebuie să fie plictisitor. Cu The Walther, Komono a păstrat o față albă curată, cu elemente subtile, pentru a oferi ceasului o adâncime și o dimensiune frumoase. Carcasa de aur de lux și caracteristicile unice conferă acestui ceas o senzație mai premium celorlalți.