Iubitori de mare si dornici de odihna ori dependenti din punct de vedere al muncii lor, sunt cateva vedete care au preferat sa-si cumpere case pe Litoral decat sa tot ”testeze” camere de hoteluri. Laurentiu Duta, Stela Popescu ori Gheorghe Gheorghiu au preferat sa aiba propriile proprietati la malul marii.

Gheorghe Gheorghiu are camera pe viata la ”Perla Venusului”

Mare iubitor de vacante si plaja, Gheorghe Gheorghiu are propria sa camera, data pe viata, in singurul și cel mai luxos hotel construit pe plaja din Venus- ”Perla Venusului”.

Loc unde se simte ca acasa deoarece este rezident aici de ani buni, și unde iși aduce și celebra sa rulota decorata in stil hippy, un spațiu pe care-l iubeste teribil. ”Iubesc plaja Perla Venusului, bucataria de acolo, sunt dependent de locul acesta minunat. Apropo de plajam este cea mai ”aerisita” de pe tot litoralul si ies petreceri grozave -focuri de tabara, zumba party-uri, concerte pe scena profesionala etc. Iubesc atit de mult locul incat m-am gandit sa-mi schimb adresa din buletin.”

Laurentiu Duta si-a construit o vila in cel mai inalt loc dintre Navodari si Mamaia

Laurentiu Duta si-a facut o vila intr-unul dintre cele mai ravnite locuri de pe litoral, pe un podis dintre Mamaia si Navodari (orasul sau natal), loc ce, datorita inaltimii sale, ii confera o panorama asupra marii de invidiat. Productivul compozitor a construit casa imediat dupa ce a devenit tatic, in urma cu patru ani, si si-a transformat-o intr-un loc spatios pentru familia lui si studioul de inregistrari, imobil pentru care nu s-a zgarcit la bani. Cu asa proprietate ravnita de multi dezvoltatori imobiliari isi gaseste inspiratia usor.

 Gradina Stelei Popescu de la ”2 mai” e plina de flori

Stela Popescu se retrage cu placere la casa sa din 2 mai, proprietate situata pe nalta costa din satul pescaresc sus amintit. Artista, prezenta continua in spectacolele estivale, si-a construit casa initial pentru acesta slujba de vara. Incetul cu incetul casa a devenit locul de odihna preferat si unde a descoperit noi pasiuni – gradinaritul si pomicultura. Stela Popescu mai are o vila la Buftea.Tot in satucul ”2 mai” are casa și Alexandru Arșinel. Proprietatea sa deține recordul antrenamentului hoților: 5 spargeri, 3 doar anul acesta.

Leo Iorga are pensiune in Eforie Nord

Leo Iorga solist al trupei Pact (ex -Compact, Cargo, Pacifica si Schimbul III) și soția sa au o pensiune in Eforie Nord, Vila Iorga. Construcția a durat zece ani și a fost inaugurat-o in 2012.

Andreea Banica are o vila in localitatea natala, Eforie Sud

Nascuta si crescuta in zona, Andreea Banica are o superba vila la Eforie Sud pe care a contruita acum sase ani. Ea si sotul sau Lucian Mitrea, au mai avut o casa in Eforie Nord pe care au vandut-o

Sergiu Nicolaescu si-a facut vila de la 2 mai dupa un model dintr-o revista nemteasca

Tot pe faleza din 2 mai se afla locuința regreatului regizorSergiu Nicolaescu. O vila superba, de o simplitate uimitoare, pe care defunctul artist a construit-o in 1990 dupa un model dintr-o revista nemteasca și care este disputata acum de moștenitorii sai. Inconjurata de brazi si trandafiri, casa este imprejumita de alei si scari de marmura

Bobby Stoica de la Voltaj are casa pe una din plajele din Thailanda

Si Bobby Stoica de la Voltaj are casa langa mare, insa nu marea noastra. Fostul compozitor și clapar al trupei Voltaj detine o casa si o bucatica de plaja in Thailanda.Muzicianul s-a indragostit de aceasta tara dupa ce si-a petrecut multe vacante la fiecare inceput de an, cand in Romania domneste frigul. Locul a fost cumparat cu un pret modest, secretul fiind impartasit doar prietenilor.