Suplimentele pot fi utile la orice varsta, dar sunt deosebit de benefice odata ce ai trecut de 40 de ani. Cele mai bune suplimente de antrenament pentru barbati ofera corpului tau energia si nutritia de care are nevoie pentru a functiona la performante maxime.

Avantajele consumului de suplimente

Beneficiul exact al unui anumit supliment variaza in functie de ceea ce ar trebui sa faca! Suna asta ca o ghicitoare?

cele mai bune suplimente de antrenamentIn termeni simpli, nu ar trebui ca un supliment de constructie musculara sa va ajute sa construiti muschi, in timp ce unul de slabit va va ajuta sa slabiti (surpriza!).

Dar toate suplimentele au unele beneficii:

Suplimentele sunt usor de luat.

Suplimentele vin intr-o varietate de forme cu tablete si pulbere fiind cele mai frecvente. Puteti inghiti o pastila si va puteti imbunatati sanatatea.

Suplimentele va asigura ca obtineti nivelul corect de nutrienti.

suplimente de antrenament pentru barbatiUn supliment ar trebui sa fie specific despre ce ingrediente are si cantitati. Acest lucru va asigura ca stiti exact ce luati si cat de mult. Stiind ce se intampla in corpul tau este o parte esentiala a pierderii in greutate sau a cresterii muschilor.

A putea lua un supliment nu inseamna ca ar trebui sa evitati sa mancati corect. Se numesc suplimente pentru un motiv!

Suplimentele stimuleaza metabolismul.

Suplimentele pot creste, de asemenea, nivelul de energie si metabolismul. Acest lucru va va ajuta sa obtineti performante cat mai bune pentru mai mult timp. Rezultatul va fi un antrenament care arde mai multe calorii si construieste mai multi muschi.

Suplimentele reduc inflamatia.

La fel, exista suplimente care pot fi luate dupa antrenament, care va vor ajuta sa preveniti sau sa reduceti inflamatia si durerea musculara cu debut intarziat (DOMS).

Cele mai bune suplimente de antrenament pentru barbati

Exista multe tipuri diferite de suplimente excelente disponibile. Deoarece nevoile tuturor sunt diferite, aceasta lista este doar un bun punct de plecare pentru a gasi cele mai bune suplimente de antrenament pentru dvs.

Exista o multime de studii care demonstreaza puterea creatinei pentru construirea muschilor. Este sigur sa spunem ca aceasta este una dintre cele mai populare optiuni de pe piata si, potential, cea mai cunoscuta.

Creatina monohidrat

Ajuta la: imbunatatirea performantei , construirea musculaturii

Exista o multime de studii care demonstreaza puterea creatinei pentru construirea muschilor. Este sigur sa spunem ca aceasta este una dintre cele mai populare optiuni de pe piata si, potential, cea mai cunoscuta.

Fapt: Creatina va va ajuta sa construiti muschi, dar asta nu este tot ceea ce face.

ATP este o substanta care apare in mod natural in corpul dumneavoastra si este esentiala pentru alimentarea contractiilor musculare asociate cu exercitii de intensitate ridicata.

Corpul tau produce in mod natural creatina, ceea ce creste nivelurile de fosfocreatina din corpul tau si permite producerea mai multor ATP.

Cu toate acestea, creatina produsa in mod natural este consumata rapid de corp, reducandu-va performanta si efectele antrenamentului; suplimentarea cu creatina va mentine productia de ATP si va va permite sa va antrenati mai mult si mai mult timp.

Te va ajuta cu adevarat sa castigi muschi si forta.

Pentru cea mai buna creatina , atat in ​​ceea ce priveste puritatea, cat si eficacitatea, utilizati creatina monohidrat creata in germana.

Cum sa luati creatina

Cel mai comun mod de a lua creatina este sub forma de pulbere, amestecat cu apa. Gustul poate fi destul de rau, asa ca majoritatea oamenilor il amesteca cu shake-ul de proteine ​​sau il beau intr-o singura inghititura.

Se recomanda incarcarea cu creatina. In practica, aceasta inseamna suplimentarea cu 20g pe zi, impartit in 4 doze, timp de 5 zile. Apoi puteti reduce intre 3-5g pe zi pentru intretinere.

Proteina din zer

Ajuta la : indeplinirea cerintelor privind proteinele

Ati auzit deja de acesta si poate chiar ati incercat-o. Proteina din zer este de fapt doar una dintre formele de pulberi de proteine ​​disponibile. Este, de asemenea, cel mai rapid absorbit.

cele mai bune suplimente de antrenament pentru barbati # 2 proteine ​​din zerProteinele sunt esentiale pentru buna functionare a tuturor celulelor din corpul dumneavoastra. Veti obtine niste proteine ​​din dieta dvs., dar acest lucru s-ar putea sa nu fie suficient daca va exercitati si incercati sa construiti muschi slabi.

Proteina din zer este usor absorbita in organism si contine toti cei 9 aminoacizi esentiali pe care corpul tau nu ii poate produce singuri.

Acest lucru este bun in sine, dar proteinele sunt, de asemenea, o parte esentiala a cresterii musculare. Este compusul de baza pentru sinteza proteinelor, care este modul in care corpul tau repara microfibrele din muschii tai. Aceste fibre sunt rupte atunci cand va exersati din greu; procesul de reparare le face mai puternice.

Cum sa luati proteine ​​din zer

Acesta este un alt supliment care vine sub forma de pulbere si se amesteca cu apa sau lapte. Puteti lua proteine ​​inainte sau dupa un antrenament si va va ajuta sa va imbunatatiti puterea. Cantitatea de pulbere si apa va fi indicata pe ambalaj.

Proteina cazeina

Ajuta la : indeplinirea cerintelor proteinei in dietele restrictive

Exista multe tipuri de pulberi de proteine, dar toate functioneaza in acelasi mod. Zerul este considerat cel mai bun pentru pre sau post antrenament; alte optiuni se adreseaza pur si simplu vegetarianilor, veganilor sau celor cu intoleranta la lactoza.

Dar, proteina de cazeina ofera acelasi beneficiu ca zerul, cu exceptia faptului ca elibereaza mult mai lent. Acest lucru il face alegerea perfecta inainte de a merge la culcare, deoarece va va asigura ca muschii vor avea toate proteinele de care au nevoie in timp ce dormiti.

Fapt: Corpul tau se repara si creste in cea mai mare parte in timp ce dormi.