In sfarsit ai gasit barbatul visurilor tale, viata ta este ca un basm, cu o singura mica exceptie – este deplorabil in ale sarutatului. Deci, ce e de facut?

Barbatul tau este perfect, iti poti imagina cu usurinta un viitor cu el, este atent, tandru si un amant excelent. Are insa un singur mic defect si anume, nu stie sa sarute. Cand buzele lui se apropie de ale tale, te confrunti cu un cosmar de neimaginat, dar il apreciezi suficient de mult incat saruturile sale teribile sa nu fie un motiv suficient pentru a pune capat relatiei. Cum ii imbunatatesti abilitatile de a saruta?

Gaseste motivul pentru problemele tale

Mai intai, trebuie sa definesti ce te deranjeaza la felul in care saruta. Saruturile lui sunt prea umede? Prea dure? Prea tandre? Limba lui te ataca imediat ce deschizi gura? Are o respiratie urat mirositoare? Data viitoare cand va sarutati, concentreaza-te pe ceea ce te deranjeaza. Dupa ce identifici problema, va fi mai usor sa gasesti o solutie adecvata.

Vino cu noi sugestii

O modalitate sa schimbi lucrurile este sa propui o noua tehnica de a saruta despre care ai citit intr-o revista. Arata-i si explica-i ce sa faca, cum sa te sarute si ghideaza sarutul de la inceput pana la sfarsit. Cea mai mare greseala este pur si simplu sa renunti si sa suferi in timp ce te saruta

Orice critica trebuie sa fie constructiva

Chiar daca nu observi imbunatatiri la inceput, nu fi prea cruda cu criticile. Nimeni nu vrea sa auda ca nu stie sa sarute, deci ar trebui sa eviti o astfel de formulare.

Concentreaza-te pe partile bune si da-i indicii despre lucrurile pe care le-ar putea schimba prin lauda. De exemplu, poti sa ii spui ceva de genul: „Buzele tale sunt atat de moi. De ce nu folosesti mai putin limba, astfel incat sa-ti pot simti mai bine buzele?”

Ia initiativa

Cea mai mare greseala este pur si simplu sa renunti si sa suferi in timp ce te saruta. Ia initiativa si incepe sa iti saruti partenerul in felul in care ai dori sa fii sarutata. El va urma, probabil, exemplul tau si cu putin noroc, sarutul lui se va imbunatati si va deveni mult mai erotic.