Atunci când vă cumpărați un telefon nou, este ușor să vă lăsați cuprins de entuziasmul momentului și să uitați de importanța protejării investiției dumneavoastră. La urma urmei, ați investit destul de mulți bani în această nouă piesă de tehnologie!

Dacă doriți să vă asigurați că investiția dvs. durează cât mai mult timp, atunci trebuie să investiți într-o husă pentru aceasta. Atunci când alegeți o husă pentru noul dvs. dispozitiv, există câteva lucruri importante de luat în considerare:

– Durabilitatea: Vreți să vă asigurați că orice husă pe care o alegeți va fi capabilă să reziste la utilizarea zilnică și la uzură. Dacă nu sunteți sigur că un produs va rezista în timp, încercați să îl testați singur înainte de a-l cumpăra.

– Funcționalitate: Husa pentru telefon trebuie să fie funcțională, dar și protectoare. De exemplu, dacă dispozitivul tău are capacități de încărcare wireless (precum iPhone XS), atunci asigură-te că orice husă pe care o alegi este compatibilă cu aceste caracteristici. Sau dacă nu suportă încărcarea wireless, dar include alte caracteristici, cum ar fi compatibilitatea Qi, atunci optează pentru una dintre acestea în schimb!

– Caracteristici: Căutați carcase care includ caracteristici suplimentare, cum ar fi sloturi pentru carduri încorporate sau suporturi pentru picioare, astfel încât acestea să poată servi mai mult de un scop

Algeți o carcasă care să vă ofere protecție

Alegerea unei carcase pentru noul telefon poate fi o sarcină dificilă. Doriți ceva care să vă protejeze dispozitivul de deteriorări, dar doriți, de asemenea, să arate bine. Iată câteva sfaturi pentru a alege husa potrivită pentru dumneavoastră:

1. Faceți câteva cercetări

Înainte de a cumpăra o husă, faceți câteva cercetări cu privire la ceea ce este disponibil. Vedeți ce spun alți oameni despre anumite huse și cum se compară între ele. Acest lucru vă va ajuta să decideți care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră, precum și să vă faceți o idee despre ce fel de calitate să vă așteptați de la fiecare opțiune.

2. Luați în considerare preferințele personale

Există tot felul de cazuri diferite care răspund nevoilor și preferințelor diferitelor persoane. De exemplu, dacă vă place să aveți acces la toate porturile dispozitivului dvs. în timp ce acesta se află încă în husă, atunci uitați-vă la opțiunile cu design deschis în loc de cele care blochează complet porturile. Dacă vă place să purtați telefonul la centură sau la brâu, atunci luați în considerare posibilitatea de a obține un alt tip de husă cu clips, în loc să îl băgați în buzunar toată ziua (ceea ce ar putea provoca deteriorări în timp). Este important să luați în considerare ce fel de experiență de utilizare va oferi această nouă achiziție înainte de a lua o decizie finală cu privire la locul sau la frecvența de utilizare a acestuia!

Dimensiunea este importantă

Dacă aveți un telefon cu ecran mic și doriți să îl purtați în geantă, va trebui să găsiți o husă Etuo care să vă protejeze telefonul fără a fi voluminoasă. Pentru telefoanele cu ecran mare, însă, s-ar putea să aveți nevoie de o husă mai voluminoasă care să ofere mai multă protecție.

Ar trebui să vă gândiți și la culoarea husei

Dacă o cumpărați pentru un mediu de birou sau pentru o altă persoană care are gusturi foarte specifice în materie de culori, acesta este un aspect de care trebuie să țineți cont.

Luați în considerare rutina zilnică

Nu este niciun secret că telefoanele sunt scumpe, iar atunci când plătești pentru unul nou, vrei să te asiguri că este protejat. În primul rând, gândiți-vă la tipul de persoană care sunteți. Dacă sunteți neîndemânatic sau predispus să scăpați lucruri, o husă mai voluminoasă ar putea fi mai potrivită pentru dumneavoastră decât ceva elegant și subțire. Dacă aveți copii sau animale de companie cărora le place să intre în lucruri, o husă rezistentă la apă ar putea fi o idee bună.

Luați în considerare ce tip de telefon aveți

Este un model mare sau mic? Este fabricat din sticlă sau din metal? Va încăpea în buzunar? Va încăpea într-o geantă sau într-o poșetă existentă? Are nevoie de o protecție pentru ecran?

De asemenea, merită să luați în considerare cât de multă protecție oferă husa – unele huse pot fi voluminoase și nu oferă aproape deloc protecție! Asigurați-vă că orice husă sau husă pe care o alegeți oferă o protecție adecvată pentru nevoile telefonului dumneavoastră.

Așadar, cum o alegi pe cea potrivită pentru tine?