Decorează-ți unghiile cu accente strălucitoare cu pigmenți de neon unghii. Pigmenții liberi pot fi utilizați ca acoperire cu o singură culoare, ca parte a unui design sau pictură. Pentru a utiliza culori neon unghii, amestecă pudra uscată pe stratul de aderență sau pe oja cu gel într-o singură culoare sau ca gradient. Amestecă pigmentul cu un blat transparent sau cu oja semipermanentă și folosește-le în designul unghiilor. Pigmentul de neon unghii se aplică pe stratul umed pentru un design umed. O manichiură cu culori neon unghii arată luxoasă și elegantă atât în ​​finisaje lucioase, cât și mate.

Culori neon unghii – Ce sunt pigmenții neon?

Culorile neon unghii sunt pigmenți de neon și sunt pulberi asemănătoare amidonului. Pigmenții de neon pot fi frecați pe unghie sau adăugați materialelor. Pe un fundal alb, culorile sunt dezvăluite cât mai bine posibil. Culoarea lor, după cum sugerează și numele, este strălucitoare, neon. Îți poți crea o colecție de culori neon unghii, formată din culorile principale: portocaliu, roz, albastru, verde deschis și violet. Folosindu-le, vei arăta câteva opțiuni de design cu pigmenți. Pigmentul neon unghii seamănă vizual cu pulberea acrilică, dar masa sa curge mai puțin liber. Un astfel de material nu este potrivit pentru întărirea unghiilor sau repararea lor. Sarcina lui este să creeze o manichiură strălucitoare și suculentă.

Cum să folosești culori neon unghii?

Frecare în stratul lipicios. Procedura se efectuează cu degetul, pensula sau aplicatorul. Pentru a lucra cu pigment de neon, este potrivit doar un strat lipicios sau oja semipermanentă. Dacă dorești să aplici neon pe o parte a unghiei, cum ar fi un desen, atunci trebuie să îndepărtezi stratul lipicios din zona care nu va fi folosită. În caz contrar, pigmentul se va prinde pe toată suprafața și va trebui să refaci designul.

Culori neon unghii amestecate cu o bază, top sau gel. Această metodă îți va permite să creezi diferite nuanțe, efecte, să reglezi intensitatea culorii. Cu ajutorul culorilor neon unghii, poți efectua cu ușurință un gradient pe unghii, frecare și alte tehnici la modă. De asemenea, este posibil să amesteci pigmenții nu numai cu oja semipermanentă, ci și între ei. La amestecarea unui pigment colorat cu un material transparent, se obține un material pentru designul unghiilor cu vitralii – o nuanță care imită vitraliul colorat. Dacă dorești să realizezi un model strălucitor pe lac negru, aplică mai întâi ornamentul în alb și abia apoi aplică culori neon unghii. Acesta este modul în care poți obține un ornament super luminos pe un suport negru. Cu culori neon unghii, se realizează o manichiură frumoasă cu gradient. Pigmenții se amestecă ușor între ei și formează culori noi. Pigmenții de neon trebuie aplicați pe lacul de gel sau pe un blat cu un strat lipicios.