In urma cu doua saptamani, Prigoana isi declara iubirea in public fata de Adriana Bahmuteanu si o astepta acasa. Adriana a fost ferma pe pozitii si a obtinut de la omul de afaceri pachetul majoritar (51% din actiuni) al celor doua televiziuni pe care acesta le detinea: TarafTv si EtnoTv.

Insa ceea ce nu stia Adriana, era ca ambele televiziuni au datorii la stat de peste 4 miliarde de lei vechi. Ceea ce trebuia sa fie un suport financiar pentru copiii ei, s-a dovedit a fi o afacere paguboasa. Acum, Adriana trebuie sa repuna pe picioare afacerea, lucru nu tocmai usor de facut, deoarece audienta celor doua posturi de televiziune a scazut foarte mult in ultimele sase luni, de cand Adriana a fost concediata de catre Prigoana din postul de director general.

Pe langa actiunile de la televiziuni, Adriana a mai obtinut si o masina in valoare de 25.000 euro si un apartament. Totusi, desi Prigoana a “demonstrat” ca o vrea inapoi, Adriana este ferma si nu mai accepta nicio impacare cu fostul sot, alaturi de care a trait in ultimii 10 ani.

„Acum, după zece ani, drumurile noastre se despart, poate când nimeni nu mai credea, definitiv şi irevocabil” a fost mesajul scris de Adriana pe Facebook, in urma semnarii divortului.