Exista unele ceasuri care sunt pur si simplu mai cool decat altele. Fie ca au fost purtate de icoane de stil, cimentate pe marile ecrane sau pur si simplu inzestrate cu un design uimitor, aceste ceasuri se remarca si din motive intemeiate. Multe dintre urmatoarele piese au ajuns sa-si defineasca marcile respective, devenind instantaneu recunoscute si semnificand bunul gust si o apreciere pentru lucrurile mai fine din viata pentru cei care le poarta. Iata cele mai iconice ceasuri purtate de vedete:

In finalul lunii octombrie, vom prezenta unele dintre cele mai dorite ceasuri din lume, precum Rolex, Patek Philippe si Audemars Piguet, purtate de unii dintre megastarii lumii, inclusiv DJ Khaled, Kevin Hart, Conor McGregor si Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo – Franck Muller

Model de ceas: Franck Muller Cintrée Curvex Tourbillon ‘Invisible Crimping’

Omul vedeta pentru Juventus este cunoscut pentru iubirea sa pentru lucruri scumpe si extravagante si poate cea mai mare extravaganta pe care o stie horologia este Franck Muller Cintrée Curvex Tourbillon „Sertissage Invisible”. O piesa unica a casei, rapoartele sunt ca Cristiano Ronaldo a cheltuit mai mult de 600.000 USD pentru a obtine aceasta piesa cu cativa ani in urma.

DJ Khaled – Rolex

Model de ceas: Rolex Sky-Dweller

DJ Khaled este un element de baza in muzica moderna si, cu influenta sa globala, vine si capacitatea de a cumpara orice doreste. Aici este fotografiat purtand ravnitul Rolex Sky-Dweller din aur solid cu cadran de sampanie.

John Mayer – Patek Philippe

Model de ceas: Patek Philippe 5196P Calatrava

John Mayer este una dintre cele mai proeminente figuri in colectia de ceasuri, fiind prezentat pe scara larga in intreaga comunitate de ceasuri. Gustul sau in ceasuri este unul fara egal, Patek Philippe 5196P Calatrava fiind un exemplu minunat de cat de larga este colectia sa.

Draymond Green – Audemars Piguet

Model de ceas: Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar in ceramica alba

Draymond Green, frontmanul Golden State Warriors, stie ceva sau doua despre horologia de inalta calitate. Colectia sa este la fel de luxoasa pe cat de variata, dar una dintre cele mai bune piese din colectia sa este cea din imaginea de mai sus: incredibilul ceas perpetuu Audemars Piguet Royal Oak din ceramica alba, unul dintre cele mai fierbinti ceasuri care au iesit recent.

Kevin Hart – Patek Philippe

Model de ceas: Patek Philippe 5004P Grand Complication

Kevin Hart, la fel ca John Mayer, este o figura proeminenta in colectarea ceasurilor. Colectia sa este enorma si detine niste adevarate comori horologice, cum ar fi Patek Philippe 5004P Grand Complication, o fiara de inalta horlogerie si un graal pentru multi dintre noi.

Conor McGregor – Patek Philippe

Model de ceas: Patek Philippe 5905P Cronograf calendar anual

Conor McGregor a preluat acest super rar Cronograf Patek Philippe 5905P anual, realizat pentru bijutierul irlandez Weir & Sons pentru a sarbatori al 50-lea an de colaborare cu Patek Philippe si al 150-lea an de functionare. 

„James Bond” – Omega Seamaster

Seamaster-ul Omega a fost introdus pentru prima data in 1948, facandu-l unul dintre primele ceasuri de scufundare inainte de marea crestere a popularitatii la mijlocul anilor ’50. In general, este rivalizat doar de Rolex Submariner, desi asocierea de lunga durata a Omega cu franciza James Bond a asigurat ca si-a batut inamicul in mizele de marketing, cel putin. Poate ca nu este real, dar totusi este acolo sus cu cei mai renumiti oameni din lume.