Se spune ca in lumea vedetelor, marimea conteaza mult mai mult si nu numai marimea casei sau a trofeului castigat, ci chiar si marimea penisului, mai ales ca aceasta este lumea unde barfele circula repede si totul se spune fara perdea.

Dintre barbatii celebri, cei mai multi sunt fermecatori, iubiti, doriti, aplaudati pe scena, dar si in dormitor. Despre multi se spune ca sunt extrem de bine dotati, despre unii numai de rau.

Ba chiar ei insisi au declarat public ca se pot mandri cu un penis de dimensiuni exagerate sau ca penisul nu este punctul lor forte.

Azi, va propun un top al celor mai bine dotati barbati de pe covorul rosu:

Eddie Murphy

Lui Eddie Murphy i s-au cam dus anii de glorie, dar istoria a ramas scrisa: se spune despre acest mare comic al Hollywood-ului ca are cu ce se mandri, penisul sau masurand mult peste 18 cm.

Brandon Routh

Cand Superman apare in oras el nu numai invinge baietii rai, dar si cucereste toate femeile. Si cum sa nu o faca cu un penis asa mare, se intreaba retoric fanele lui?

Ba chiar se spune ca producatorii filmului au avut o problema cu marimea penisului care, proiectat pe televizor, s-ar fi amplificat si ar fi speriat adolescentii.

Cu cateva retusuri digitale, Brandon Routh a reusit sa obtina rolul salvatorului.

Liam Neeson

Despre actorul din „Schindler’s List” se spune ca are un penis asa de mare incat ii umple pantalonii.

Fosta lui iubita, Janice Dickinson a declarat cu mandrie: „Si-a desfacut slitul si dinauntru a cazut o sticla de Evian…”

David Beckham

Daca nu David Beckham, atunci cine?

Sotia lui l-a laudat de multe ori: „e ca teava de esapament a unui tractor”, a spus ea cu entuziasm. Toti cei care au vazut reclamele lui David Beckham la lenjerie intima sigur o cred pe cuvant.

Daniel Craig

Domnul Bond, James Bond poarta in pantaloni un pistol de marca. „E un monstru absolut!”, a declarat actrita Dame Judy Dench despre colegul ei din „Casino Royale”

Owen Wilson

El este actorul care confirma regula: „barbatii care au nasul mare, au si penisul foarte mare…”.

Mark Wahlberg

Actorul din „Boggie Night” si-a autodescris penisul: „Este putin deranjant cand ma usurez intr-o toaleta publica. Ceilalti tipi ma recunosc si incep sa se uite la penisul meu. E ciudat.”

Jay-Z

Apropiatii lui Jigga ii compara penisul cu o sticla de Pepsi de un litru.

Colin Farrell

Carismatic si cu sex-appeal, Colin Farrel este si fericitul purtator al unui penis imens, dupa cum spun surse apropiate.