Lumea cazinourilor a fost văzută dintotdeauna ca fiind una dintre cele mai luxoase și opulente, atrăgând vizitatorii nu doar prin jocurile de noroc, cât și prin design.

Chiar dacă majoritatea oamenilor asociază cele mai extravagante cazinouri cu orașul Las Vegas, metropola strălucitoare, trebuie să știi că lumea cazinourilor se extinde mult mai departe de atât. În ultimii ani au apărut tot mai multe cazinouri la nivel mondial, iar unele dintre ele chiar au dat peste cap clasamentul cunoscut până acum.

În acest articol îți vom face cunoștință cu câteva dintre cele mai luxoase cazinouri, care cu siguranță te vor face curios să le treci pragul și să experimentezi eleganța, luxul și jocurile de noroc.

Wynn sau Perla din Macao

Wynn se află pe locul doi în topul celor mai mari cazinouri din lume. Denumit și Perla din Macao, hotelul Wynn a fost deschis publicului pe 6 septembrie 2006. După ce a deschis diferite arii de joc, foodcourt și magazine, în 2009 a câștigat premiul Forbes Five-Stars. În 2016 a devenit singurul resort din lume care deține independent 8 premi Forbes Five-Stars.

Acest complex de lux deține o sală imensă de jocuri, restaurante, magazine, centru spa și un performance lake în incintă. Zona de jocuri are 672 de aparate de joc și 462 de mese.

Wynn Macao este un adevărat paradis pentru toți fanii jocurilor de noroc. Pe lângă diversitatea imensă de jocuri care sunt puse la dispoziția clienților, aceștia se pot bucura de una dintre cele mai luxoase experiențe, putând juca cu ușurință la aceeași masă cu multe celebrități.

Cazinoul Belagio

Bellagio, unul dintre cele mai mari și luxoase cazinouri din lume se regăsește în unul dintre cele mai faimoase orașe, și anume în Las Vegas. Este deținut și operat de compania MGM Resorts International. Hotelul și-a deschis porțile în anul 1998 și este cunoscut pentru supranumitul „Fountain Show”, un spectacol care se desfășoară în fața hotelului și care include muzică, lumini si efecte speciale.

Cazinoul Bellagio este unul dintre cele mai mari și mai luxoase din Las Vegas, cu o varietate de jocuri de cazinou, inclusiv sloturi, jocuri de masa, poker și pariuri sportive. Acesta oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni de divertisment, cum ar fi spectacole de cabaret și concerte, precum și centre spa, magazine de lux și restaurante de renume mondial.

Unul dintre cele mai celebre restaurante din Bellagio este „Picasso”, care oferă o experiență culinară remarcabilă și care poartă numele celebrului artist Pablo Picasso. În ceea ce privește camerele, Bellagio pune la dispoziția clienților o varietate de opțiuni de cazare, inclusiv camere standard, camere cu vedere la lacul Bellagio si suite de lux. Toate camerele au decoruri elegante și oferă facilități moderne.

In concluzie, Bellagio este unul dintre cele mai luxoase cazinouri din lume, oferind o varietate de jocuri de cazinou, divertisment, facilități de cinci stele și opțiuni de cazare de lux.

The Venetian, Macao

Macao, supranumit Las Vegas-ul Asiei, și-a consolidat acest statut după deschiderea hotelului The Venetian Macao Resort, în anul 2007. Având o structură similară cu omologul său din Las Vegas, cazinoul The Venetian, Macao vine cu detalii unice, care îl face diferit de alte hoteluri venețiene.

În cazinou se regăsesc 500 de mese de jocuri de noroc, 2.000 de sloturi și o gamă largă de opțiuni de divertisment, în cazul în care clienții decid să încerce și alte activități. Centre comerciale de lux, restaurante de clasă mondială și buticuri de lux completează acest hotel-cazinou magnific.

Cazinoul Monte Carlo

Cazinoul Monte Carlo este un cazinou din Monaco, construit în anul 1856 și este unul dintre cele mai cunoscute cazinouri din lume. Are o arhitectură impresionantă, cu elemente de stil Belle Époque și este situat în Palatul Princier de Monaco. Interiorul cazinoului este decorat cu marmură, lemn sculptat și tapiserii luxoase.

Cazinoul Monte Carlo oferă o varietate de jocuri, existând o zonă privată numită „Salle des Amériques” și „Salle Europe” pentru jocurile de masă de mare miză. Este deschis pentru publicul general în timpul zilei, dar este accesibil doar persoanelor în vârstă de peste 18 ani și care poartă haine adecvate după ora 8 pm.

Cazinoul Monte Carlo este un simbol al luxului și al stilului de viață elegant din Monaco și a devenit unul dintre cele mai faimoase cazinouri din lume, atracție turistică și locul de întâlnire al personalităților din lumea întreagă.

Marina Bay Sands, Singapore

Cazinoul Marina Bay Sands, nu are nevoie de nicio prezentare. De când a fost construit a devenit un element distinctiv și o atracție principală pentru Singapore. A fost deschis în 2010 și este situat în districtul Marina Bay. Clădirea resortului are o formă unică cu trei turnuri unite în vârf de o platformă în formă de pară, care oferă o panoramă spectaculoasă asupra orașului.

Cazinoul Marina Bay Sands este unul dintre cele mai mari din Asia, cu o suprafață de aproximativ 15.000 metri pătrați. Oferă o varietate de jocuri, inclusiv aparate de sloturi, jocuri de masă, poker și jocuri de noroc. Cazinoul este deschis 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână și este accesibil doar persoanelor în vârstă de peste 21 de ani.

Cazinoul luxos și uriaș care cuprinde 2300 de aparate de slot și 500 de mese de joc nu este singura bijuterie a acestei construcții. Aceasta este ridicată la rang înalt și datorită hotelului său de lux, care se mândrește cu o piscină infinită pe acoperiș, oferind una dintre cele mai spectaculoase priveliști din Singapore. Tot aici clienții își pot petrece timpul vizitând muzeul din incintă sau asistând la spectacole grozave de teatru. Desigur există și un centru comercial imens, situat la subsol, care ar putea fi o alternativă excelentă de petrecere a timpului.

Pe lângă aceste cazinouri faimoase, întâlnim luxul și opulența și pe platformele de casino online.

Sperăm că ți-am satisfăcut curiozitatea despre cele mai luxoase cazinouri din lume și poate acest articol te va face dornic să ajungi să joci într-unul dintre ele. Îți dorim spor la joc și mult noroc!