Devenită indispensabilă, geanta pentru bărbați se vrea a fi un accesoriu la modă practic și în tendințe deopotrivă. O geantă pentru bărbat trebuie să îndeplinesscă unele criterii pentru a-și îndeplini toate funcțiile cu succes. Actualmente, numeroase modele au invadat piața și este important să o alegi ținând cont de o serie de criterii de bază. Citește rândurile de mai jos pentru a ști cum alegi cea mai potrivită geantă pentru bărbați.

Alege geanta pentru bărbați în funcție de utilizarea dorită

Înainte de a te lansa în căutarea celei mai potrivite genți, pune-ți întrebările potrivite. Pentru ce o vei folosi sau cât de des o vei folosi? Care sunt lucrurile pe care le vei transporta în geantă? O geantă pentru bărbat poate îndeplini două funcții: un accesoriu la modă și un articol practic. Ca accesoriu la modă, completează o ținută. Cele mai frumoase modele de genți din piele pentru bărbați pot fi alese de aici.  Recomandarea noastră este aceea de a miza pe o geantă cu o formă modernă.

Ca articol practic, geanta pentru bărbați facilitează transportul și depozitarea lucrurilor personale în viața de zi cu zi. În acest caz, trebuie să determini în prealabil numărul și dimensiunea obiectelor pe care îți dorești să le depozitezi. Spre exemplu, poți opta pentru o servietă din piele, dotată cu multiple compartimente pentru a transporta cu mai mare ușurință laptopul după tine oriunde mergi, precum si articolele necesare de zi cu zi.

Odată determinată utilitatea genții, îți permite deja să te orientezi pentru a face cea mai bună alegere.

Alege modelul de geantă în funcție de tipul acesteia

Există mai multe modele de genți pentru bărbați. Iată care sunt cele mai populare modele ale momentului:

-Tote-bag. Este vorba despre o geantă lejeră și elegantă deopotrivă cu un aspect simplu și destructurat. Se poartă cu ușurință în viața de zi cu zi și se poate depozita cu ușurință, oriunde.

-Geanta clasică. Geanta clasică are o latură practică datorită capacității sale de a conține un număr mare de obiecte. Conferă în egală măsură confort datorită sistemului de purtare. Se poate alege dintr-un material precum pielea pentru o notă rafinată, classy.

-Geanta sport. Este vorba despre o geantă destul de mare ca dimensiune, ideală pentru a transporta echipamente diferite.

-Geanta weekender are forma unei genți de călătorie însă dimensiunea sa este medie. Este ideală petnru un weekend în doi, de unde și denumirea sa, pentru o călătorie de scurtă durată sau pentru o deplasare profesională. Se pot stoca în ea toate articolele necesare.

Alege-o în funcție de material

Calitatea trebuie să rămână un criteriu primordial atunci când vine vorba de alegerea genții pentru bărbat. Materialul utilizat este cel care determină aspectul estetic, soliditatea și durabilitatea unui model. De aceea, cel mai potrivit material este pielea deoarece este un material elegant, solid, durabil, robust, ecologic, rezistent, suplu și atemporal.