Puține articole de vestimentație ”vorbesc” mai bine despre senzualitatea unei femei ca o rochie. Indiferent de tendințele modei, rochiile se găsesc întotdeauna pe podiumul marilor case de modă, iar pe covorul roșu al celebrităților pantalonii nu se întâlnesc prea des, oricât de eleganți ar fi.

Modele numeroase de rochii se găsesc și pe Abc Fashion, vezi mai multe detalii aici –  pentru toate mărimile, și prețuri pentru toate buzunarele. În rândurile care vor urma, vă vom oferi însă câteva informații despre cum să alegeți rochia potrivită pentru fiecare ocazie, fără riscul de a vă simți ridicol.

Țineți cont de eveniment

Atunci când alegeți o rochie pentru un eveniment anume, încercați să vă gândiți ce rochie s-ar potrivi mai bine, în funcție și de momentul zilei în care este programat. În niciun caz o rochie cu paiete la un eveniment de genul, o petrecere la piscină, dar nici în costum de baie nu vă puteți prezenta. Cel mai bine în acest caz, sunt de părere cei de la Abc Fashion, ar fi să optați pentru o rochie maxi. Una cu imprimeuri florale, atât la modă în ultima vreme, sau una dintr-o singură culoare. Dacă vă doriți ca toată lumea să vă remarce eleganța, atunci accesorizați cu o pălărie largă, brățări, iar în picioare platform commode.

Preferatele vedetelor

Dacă urmăriți cu atenție prezentările de modă sau acele evenimente cu ”covor roșu”, atunci ați observat cu siguranță că rochiile maxi sunt preferatele celebrităților. Acest tip de rochie, care se găsește și pe Abc Fashion, este mereu la modă și se pare că mai are și avantajul că poate fi purtat și de doamne sau domnișoare care nu au o siluetă trasă prin inel, sau care au o anumită vârstă, care nu le mai permite să jongleze cu diferite ținute.

În plus, se potrivesc la mai multe evenimente, indiferent de momentul zilei în care sunt programate, iar urmașele Evei care o poartă vor fi recmarcate imediat, grație aerului elegant pe care îl inspiră o astfel de ținută.

Rochia cu umăr gol

Era o vreme când rochia cu umăr gol era considerată ca fiind printre cele mai elegante. Apoi, a intrat într-un con de umbră pentru ca, în prezent, să aibă parte de o revenire spectaculoasă. Specialiștii de la Abc Fashion sunt de părere că bustul și umerii sunt puse cel mai bine în valoare cu o astfel de articol vestimentar, care în plus, mai are și avantajul că nu trebuie însoțit de accesorii spectaculoase. Pantofi sau sandale cu toc cui este tot ce aveți nevoie.

Varianta scurtă a rochiei se potrivește de minune evenimentelor care au loc pet imp de zi, în timp ce seara o astfel de rochie, maxi, vă va face să vă simțiți precum o vedetă de la Hollywwod, și toată lumea vă va remarca eleganța și stilul. Mai mult, dacă aveți o talie subțire, atunci alegeți acest model în variant mulată, și nu trebuie să vă mai faceți griji privind succesul pe care vi-l doriți.

Rochie cu pliuri

O rochie elegantă, plină de feminitate este și cea cu pliuri. Recomandată în special persoanelor cu șolduri mai proeminente, deoarece are avantajul că maschează perfect acest detaliu, rochia în pliuri pune în valoare umerii și decolteul posesoarei. Pe Abc Fashion se găsesc numeroase modele, culori, așa că alegeți bine ceea ce vă place și considerați că vă pune în valoare.

Abc Fashion, alegerea perfectă

Atunci când vine vorba despre rochii, la Abc Fashion nu aveți cum să nu găsiți ceva care să vă fie pe plac. Gama este una variată, așa că aprecierile și privirile pline de admirație ale celor din jur vă vor însoți pe toată perioada evenimentului.