Certitudinea atingerii unui obiectiv constă în păstrarea motivației pe tot parcursul procesului de evoluție și a unui mindset pozitiv. În lipsa lor, reușita se va lăsa așteptată, fapt care va favoriza apariția îndoielii și va întări sentimentul de eșec.

Acum, ai posibilitatea de a participa la un modul de cursuri programare gratuite unice pe piața din România. Acest modul este integrat în cadrul mentoratului fondat de Petru Trîmbițaș și îți permite să testezi și să înțelegi ce înseamnă să scrii cod cu adevărat. După finalizarea acestui modul de cursuri programare gratuite WellCode, vei avea posibilitatea de a alege dacă vei dori să îți continui formarea ca programator în cadrul mentoratului gândit de tânărul clujean.

Modulul de cursuri de programare gratuite integrat în mentorat îți va permite să testezi platforma și să îi înțelegi modul de structurare și de funcționare. Încă de la prima logare, te vei bucura de toată atenția și susținerea mentorilor, care îți vor fi alături la fiecare pas. Aceștia te vor ajuta să deslușești sensul problemelor, să le înțelegi și, într-un final, să găsești soluția ideală. Pas cu pas, vei reuși să rezolvi probleme și să scrii cod curat și corect, astfel încât să capeți încredere în abilitățile tale de programator.

Ce urmează după finalizarea modulului de cursuri de programare gratuite?

Finalizarea acestui modul te va ajuta să îți dai seama dacă domeniul IT chiar este cel în care îți dorești să ai o carieră sau nu. În cazul în care realizezi că visul tău de a deveni programator este real, atunci vei putea continua procesul de formare în cadrul mentoratului, beneficiind de aceeași susținere din partea mentorilor și coachilor ca și în prima fază. Fiecare problemă rezolvată te va duce mai aproape de atingerea obiectivului stabilit: angajarea ca programator! Vizualizarea evoluției în timp real te va ajuta să te menții motivat și îți va oferi încrederea în abilitățile tale de a scrie cod.

Misiunea mentorilor nu se încheie odată ce ai finalizat de rezolvat problemele de pe platformă. Aceștia îți vor rămâne alături până la angajare! Mentorii te vor ajuta să:

·îți scrii propria aplicație;

·să îți realizezi portofoliul de proiecte;

·să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice etc.

Formarea profesională îți este susținută și emoțional prin intermediul programului de dezvoltare personală, coordonat de coachi cu experiență îndelungată în domeniu. Aceștia te vor ajuta să îți indentifici și conștientizezi gândurile și emoțiile negative, astfel încât să reușești să îți dezvolți strategii și mecanisme de gestionare sănătoase. Totodată, coachii te vor ajuta să îți dezvolți un stil de viață echilibrat, să îți stabilesti un program de somn sănătos (8 ore / noapte) și să îți creezi un antrenament care să te ajute să-ți crești nivelul de energie.

De asemenea, coachii te vor învăța cum să îți șlefuiești abilitățile de socializare, astfel încât să ajungi să stăpânești arta conversației și să poți relaționa cu viitorii colegi la cel mai înalt nivel. Capacitatea de comunicare și interrelaționare este la fel de căutată de angajatorii din domeniul IT ca și cea de a scrie cod curat și corect.

Nu mai aștepta! Programează o ședință de consultanță cu mentorii și află mai multe despre modulul de cursuri de programare gratuite integrat în mentoratul WellCode. Acesta este primul pas care îți oferă certitudinea că îți vei construi o carieră de succes ca programator.