Fostii prieteni Tom Cruise si David si Victoria Beckham nu au mai vorbit de ani de zile. Sportivul britanic David Beckham , in varsta de 48 de ani, si sotia sa, Victoria Beckham , in varsta de 49 de ani, au vorbit despre vechea lor prietenie cu Tom Cruise , in varsta de 61 de ani, dar actorul ar fi rupt orice legatura de prietenie pe care fi avut-o cu acestia.

Superstarul Top Gun si legenda Bend It Like Beckham au fost de nedespartit cand starul de fotbal si fosta lui sotie Spice Girl s-au mutat la Los Angeles in 2007 — dar sursele au insistat ca fostii prieteni nu mai vorbesc.

David si Victoria Beckham s-au mutat la Los Angeles cand a semnat cu Galaxy in 2007.

„Tom a facut totul pentru ei cand s-au mutat prima oara in LA, practic, le-a dat cheile orasului”, a declarat un insider pentru National Enquirer .

„Le-a organizat o petrecere pentru a-i intalni pe toti cei importanti si, in momentul in care au fost infiintati , l-au aruncat!” a continuat informatorul.

Se spune ca a-i face pe barbatul de 61 de ani sa-i ierte pe britanici este Mission: Impossible .

Se pare ca Cruise i-a intampinat pe Beckham in LA si le-a prezentat cine este cine la Hollywood.

„E inca suparat si nu are nicio intentie sa fie din nou prieteni”, a spus o persoana din interior despre Cruise care se repara cu vechii sai prieteni de peste iaz. „David si Victoria au testat apele cu ceva timp in urma, dar Tom le-a ignorat – asa ca are sens ca nu l-au invitat la nimic”.

„Tom crede clar ca ar fi trebuit sa incerce mai mult”, a adaugat sursa. Dar se pare ca cei de la Beckham aveau toate motivele sa fuga tipand de la celebrul actor frenetic, care ar fi fost disperat sa-i ajute in Scientology .

Se pare ca familia Beckham s-a simtit presati sa devina scientologi de la Cruise.

„Ceea ce a fost o problema a fost presiunea de a se alatura Scientologiei”, a spus sursa remarcandu-l pe Cruise , „Nu as accepta un nu ca raspuns”.

Potrivit persoanei din interior, persistenta lui Cruise a ajuns la punctul „in care nu au avut de ales decat sa se retraga”.

Prietenii odata apropiati au fost vazuti pentru ultima data impreuna in 2014 – dar sursele au spus ca de atunci s-au evitat unul pe celalalt.

„Este clar ca Tom a fost ranit de respingere”, a sustinut o sursa.

Oamenii din interior au spus ca „respingerea” lui Beckham inca „l-a ranit” pe Cruise la ani dupa ce fostii prieteni au incetat sa vorbeasca.

In timp ce sotii Beckham nu s-au aventurat departe de lumina reflectoarelor de cand au inceput sa se intalneasca la apogeul carierei lor individuale, in 1997, un nou documentar Netflix a revitalizat popularitatea cuplului.

In documentar, Victoria a dezvaluit ca a fost „cea mai nefericita pe care am fost vreodata in toata viata mea” chiar inainte de mutarea cuplului la Los Angeles. La acea vreme, David juca pentru clubul spaniol de fotbal Real Madrid – si a fost in centrul unui scandal de inselaciune in 2003.

Victoria a spus ca „i -a suparat ” sotul ei si cariera lui pentru ca si-a mutat familia in jurul lumii la un moment dat. Dupa perioada tumultoasa din Spania, David a semnat cu LA Galaxy si cuplul s-a mutat la Hollywood, unde Victoria a inflorit.