Cand vine vorba de decor, depozitare si organizare in case mici, este esential sa fii atent la modul in care se fac lucrurile, pentru a nu genera decorarea excesiva a unui spatiu foarte mic.

Trebuie sa stergeti toate obiectele care nu au nicio functionalitate, astfel incat spatiul sa fie in continuare functional sa nu existe spatiu pentru obiectele care nu au o functie specifica. Pentru ca spatiul dvs. pare mai mare decat ar trebui sa aleaga cu adevarat o paleta de culori moi si deschise, ideal ar fi sa optati pentru un decor monocromatic sau sa pastrati aceleasi culori pentru pereti si mobilier, deci contrastul cu materialele textile si micile detalii.

Lumina naturala este cel mai bun prieten al spatiilor mici, facand un spatiu mic pentru a deveni spatii deschise mari. Incercati sa va asigurati ca peretii despartitori au cat mai multa lumina naturala posibila, prin ferestre mari si perdele fara a taia mult luminile si usile care trebuie sa fie rulate si care pot ramane deschise cat mai mult posibil.

Ceea ce cauzeaza de obicei unele tulburari sunt cele ale televizorului care sunt prezente in mod normal in toate camerele, o solutie buna este sa cumperi un suport pentru montare pe perete sau sa cumperi un LCD.

Practic pentru decorarea caselor mici pariati efectiv pe un decor simplu si drept si incercati sa pastrati spatiul cat mai mult posibil in centrul diviziei, impreuna cu un decor foarte natural va face ca camera dvs. mica sa arate uriasa.

Nuanta perfecta pentru spatii inguste

Sa stii sa decorezi un apartament mic necesita multa ingeniozitate. Ceva de care trebuie sa tineti cont este ca nu ar trebui sa va limitati la ceea ce doriti cu adevarat sa obtineti in proiectare. Dimpotriva, trebuie sa planificati foarte bine proiectarea de apartamente mici pentru a va atinge obiectivele.

In acest sens, ceva ce puteti folosi in avantajul dvs. este utilizarea tonalitatii adecvate pentru a crea un efect vizual adecvat in spatiile dvs. Mai exact, aplicarea nuantelor deschise precum alb, bej sau fildes poate profita de acest lucru.

Cu toate acestea, daca sunteti in cautarea modului de decorare a unui apartament mic, trebuie sa stiti ca este important sa acordati atentie micilor detalii. Prin urmare, instalarea nuantelor mari de nuante deschise va poate ajuta sa creati un mediu vizibil mai mare.

Mobila ca punct de sprijin

Pentru decorarea apartamentelor mici moderne este important sa alegeti cele mai bune mobilier sau canapele. In acest punct, va putem oferi mai multe recomandari care va vor ajuta sa creati un mediu confortabil.

In primul rand, trebuie sa tineti cont de faptul ca este important sa evaluati optiuni precum canapelele de colt. Cel mai bine este sa alegeti o canapea dintr-o singura bucata care sa aiba proportia corecta tinand cont de spatiul pe care il puteti aloca pentru instalarea sa. O recomandare este sa plasati acest element aproape de o fereastra pentru a crea un efect vizual mai ideal.

De asemenea, materiale precum pielea proiecteaza mai multa eleganta si delicatete atunci cand decorati apartamente mici. In ceea ce priveste tonalitatea, va recomandam sa alegeti un ton solid si luminos, de multe ori albul este cel care se potriveste cel mai bine.