O zi a nunții este un moment special în viața fiecărei femei, și fiecare detaliu trebuie să fie perfect, inclusiv designul manichiurii de nuntă. Manichiura este, fără îndoială, o parte importantă a imaginii, subliniind frumusețea mâinilor și a unghiilor. Este important să alegi un stil de manichiură de nuntă care să se potrivească personalității tale și stilului general al nunții.  Manichiura franțuzească clasică realizată cu oja semipermanentă este elegantă și versatilă și se potriveşte aproape oricărei mirese. Adaugă căldură și strălucire unghiilor, evidențiind frumusețea lor natural, cu ajutorul unei lămpi UV manichiură.

Idei pentru manichiura de nuntă

Paleta de nuanțe pastelate și nude de ojă semipermanentă devine din ce în ce mai populară în rândul mireselor. Conferă mâinilor și unghiilor rafinament și naturalețe, subliniind frumusețea imaginii. Adăugarea de elemente și detalii unice la una dintre unghii (unghie de accent) este una dintre principalele tendințe în manichiura de nuntă. Ar putea fi o pietricică decorativă, un stras strălucitor, un aranjament floral delicat sau chiar un micro-model care reflectă tema nunții. Este important de reținut că manichiura de nuntă perfectă începe cu unghii bine îngrijite. Nutriția adecvată contribuie la sănătatea unghiilor. Oferă organismului tău vitamine și minerale esențiale, cum ar fi calciu, biotină și zinc.

Hidratarea și hrănirea pielii din jurul unghiilor este importantă. Trebuie să ai grijă nu numai de unghii în sine, ci și de pielea din jurul lor. Utilizează creme sau uleiuri speciale hidratante pentru a hrăni cuticulele și pentru a preveni uscarea. Dacă îți place o anumită idee de manichiură de nuntă, poți testa diverse combinații de ojă semipermanentă. Culorile vor arăta diferit în funcție de nuanța pielii. De exemplu, pentru cele cu pielea închisă la culoare, sunt potrivite nuanțele strălucitoare, uni. Alege designul manichiurii de nuntă care îți place cel mai mult și nu uita de lampa UV manichiură. 

Forma corectă a unghiei

Stabilește forma unghiei care se potrivește mâinilor tale și care arată cel mai bine în general. Forma clasică ovală sau pătrată, sau poate forma populară acum amanda (un oval cu vârf ascuțit). Alegerea îți aparține. Trebuie să menții forma unghiilor prin pilire și lustruire. Când vine timpul să aplici oja semipermanentă pe unghii, aplică mai întâi un strat de bază pentru a-ți proteja unghiile, apoi două straturi subțiri de ojă, lăsând fiecare strat să se usuce complet cu ajutorul unei lămpi UV manichiură. În final, utilizează un strat superior pentru a-ți face manichiura să dureze mai mult.