Acordam din ce in ce mai multa importanta ingrijirii de sine, si nu doar datorita beneficiilor pe care le aduce pielii noastre, ci si pentru ca ne relaxeaza si ne ajuta sa ne simtim mai bine. De aceea, succesul instrumentelor precum Gua Sha care sunt folosite pentru masarea fetei acasa nu este surprinzator. Aceasta piatra, de origine straveche, a revolutionat retelele de socializare. La fel ca fratele sau mai mare, rola de jad , Gua Sha este o piatra care poate fi facuta din cuart roz, jad verde sau alb sau din alte materiale naturale.

Ce este Gua Sha?

Gua Sha este un ritual de masaj facial care isi are originea in medicina traditionala chineza . Gua inseamna razuire sau masaj, iar Sha inseamna roseata sau curatarea pielii. Aparitia tratamentelor naturiste a facut din aceasta o tendinta. Retelele de socializare sunt pline de comentarii despre aceasta piatra si sunt multe vedete care pretind ca o folosesc pentru a-si ingriji pielea, precum Eugenia Silva.

Gua sha, ca si rola de jad, favorizeaza drenajul limfatic si stimuleaza circulatia. Bine utilizate, aceste instrumente mobilizeaza limfa si, prin urmare, reduce volumele si inflamatia , ajuta la eliminarea toxinelor acumulate, imbunatateste microcirculatia si, in general, aspectul pielii.

Gua Sha maseaza fata favorizand microcirculatia si drenajul limfatic.

Desi poate parea similar cu rola de jad, sunt doua instrumente diferite, de aceea recomand sa le combinati . In timp ce rola de jad va face o rotatie si, prin urmare, merge. pentru a stimula limfa catre ganglion intr-un mod bland, intrucat actioneaza doar asupra burtei pietrei, Gua Sha realizeaza un drenaj limfatic mult mai intens, deoarece are mai multa forta si mai multa suprafata de contact cu pielea.

Cum sa folosim corect Gua Sha pentru a intineri pielea.

– Dupa curatarea pielii, aplicati serul si crema pentru a hidrata si a obtine o suprafata care sa permita Gua Sha sa alunece fara a trage pielea.

– Cu partea concava a Gua Sha, efectuati masajul de maturat de 10 ori de la obraji la tample.

– Apoi, cu varful Gua Sha, si presiune scazuta, 10 masaje din partea interioara inferioara a conturului ochilor pana la tampla.

– Cu partea concava, 10 masaje ascendente pe frunte , de la varful sprancenei pana la linia parului, terminand cu o presiune mai mare mentinuta timp de 2 secunde.

– Din nou, efectuati inca de 10 ori acelasi masaj de la obraji la tample cu partea concava curbata a Gua Sha, extinzand acum traseul de-a lungul gatului pana la clavicula.

– Din nou cu varful sau calcaiul Gua Sha, si presiune scazuta, 10 masaje din partea interioara inferioara a conturului ochilor pana la tampla.

– Cu capatul formelor rotunjite se maseaza de la inceputul sprancenei pana la capatul acesteia de 10 ori.

Din nou, cu partea concava, 10 masaje ascendente pe frunte, de la varful sprancenei pana la linia parului, terminand in linia parului cu o presiune mai mare mentinuta timp de 2 secunde.

– Iar pentru a termina, efectuati inca de 10 ori acelasi masaj de la obraji la tample cu partea concava curbata a Gua Sha.

Expertul avertizeaza „Masajul Gua Sha activeaza microcirculatia pielii , asa ca este normal sa vedem cum fata prezinta un aspect roz , care dispare in cateva minute de la finalizare”.

Aici aveti o selectie de Gua Sha pentru a va masa fata in fiecare seara.

Gua Sha Obsidiana de Ohlistic Cosmetics

Piatra Gua Sha realizata cu obsidian negru si lustruita manual. Ajuta la reducerea umflaturilor si a cearcanelor, la definirea pometilor, la stergerea liniilor de expresie si are un efect de lifting pentru a intineri pielea.

Gua Sha para masaje facial de Automoness

Fabricat din piatra de jad , Automonness Gua Sha va permite sa masati fata, umerii, bratele, picioarele si alte zone ale corpului, imbunatatind circulatia sangelui, reducand umflarea si ajutand pielea sa fie mai fina si mai tanara.

Gua Sha din otel inoxidabil de la gvhhol

Gua Sha din otel inoxidabil pentru masarea fetei si a altor zone ale corpului. Usoara si cu o senzatie de gheata pe piele, relaxeaza tesuturile, imbunatateste circulatia si ajuta fata sa arate mai odihnita si neteda.

Gua Sha de Silvia Oliete care vine cu crema ei I Am The Cream

Jad alb natural Gua Sha realizat manual in India si care ajuta la eliberarea contracturilor si tensiunilor, promoveaza eliminarea toxinelor si oxigeneaza tesutul pielii, pentru o piele mai radianta.