Cu siguranta nu este ceva ce ar trebui sa accepti cu usurinta. Trebuie sa te gandesti foarte bine…

Cu atat mai mult daca este vorba despre iubitul tau, dar in ultima vreme nu te poti opri din a te gandi la noul tip de la birou.

Daca esti tentat sa inseli, asteapta: dezvaluim ce inseamna cu adevarat sa ai o aventura cu o alta persoana.

Sunt multi factori care influenteaza sa inseli intr-un cuplu, dar marea deschidere tehnologica a avut de-a face cu faptul ca acum exista mai multe infidelitati.

Pe langa Facebook sau Tinder, au aparut multe portaluri specializate pentru a ajuta la inselaciune si sunt multi lideri de opinie care sugereaza ca reteaua incurajeaza, fara indoiala, adulterul, deoarece a fi in spatele unui ecran dezinhiba si faciliteaza tradarea.

Potrivit unui raport, 87% dintre utilizatorii de internet nu divorteaza in ciuda faptului ca au aventuri .

EXPERTUL RASPUNDE

Imi iubesc iubitul, dar suntem impreuna de patru ani si relatia s-a transformat? monoton Stiati? altuia si am pus cornul. Am simtit? fatal si nu s-a intors? sa se intample, dar lucrul ciudat este ca de atunci lucrurile cu partenerul meu sunt mult mai bune?.

LETICIA, 31

Raspuns expert: Pentru unele cupluri aflate in criza, o aventura ajuta sa puna relatia in perspectiva si sa o reevalueze. Nu este ceea ce sfatuiesc, dar in unele cazuri se intampla. Totusi, cand exista o relatie? gresit, cel mai bine este sa cauti alte tipuri de solutii: imbunatatirea comunicarii, pune distanta pentru o vreme, etc; deoarece atunci cand aveti o aventura, vor aparea inevitabil fricile, vinovatia, resentimentele, vulnerabilitatea si alte emotii care nu au intoarcere.

A inceput totul? Ca un joc, dar acum am un iubit Iubitul meu nu banuieste asta, dar mi-e teama ca va afla. Problema este ca nici eu nu vreau sa pun capat celeilalte relatii ale mele. Nu stiu? a face?.

 CRISTINA, 28

Expertul raspunde: Din pacate, este foarte usor sa cazi in acel joc din cauza adrenalinei de a ascunde ceva, de a flirta in secret etc., dar este o sabie cu doua taisuri. Totul cade sub propria greutate si este doar o chestiune de timp. Mentinerea a doua relatii este foarte obositoare si inutila, pentru ca pentru a ajunge la ceva mai profund trebuie sa precizezi cu cineva. In acest joc exista intotdeauna cineva ranit, nu? ce daca unul nu este? In largul cuplului, este mai bine sa incheiati curtarea si sa parasiti ocolurile.

Credeti sau nu, exista multe aplicatii si site-uri care accepta inselaciunea. Unele dintre cele mai populare sunt:

ASHLEY MADISON

Este cea mai cunoscuta retea de socializare pentru incornuri. Motto-ul lui: ?Viata este scurta. Ai o aventura?

Acest? Activ din 2001 si este preferatul multor casatoriti din intreaga lume.

Are peste 44 de milioane de utilizatori cu profiluri de barbati si femei de toate varstele si tarile.

In iulie 2015 un hacker a preluat controlul? a datelor tuturor utilizatorilor si au fost facute publice, dar, cu toate acestea, pana in prezent continua sa functioneze.

Este necesar sa platiti un abonament.

TEXTUL TIGRU

Aceasta aplicatie permite trimiterea de SMS-uri si apeluri, dar datele dupa un anumit timp vor fi sterse automat.

TINDER

Aplicatia principala pentru intalniri ocazionale, distractie si sex fara angajament. Va permite sa gasiti oameni rapid si intr-o raza stabilita.

Fara indoiala, cel mai popular al momentului pentru a cocheta cu cei singuri… sau nu.

APLICATIE CARE STERGE TOT DIN TELEFON

Sloganul lui este: „Dragostea este oarba si tine-o asa”. Scopul acestei aplicatii este de a pastra o inregistrare ascunsa a apelurilor, mesajelor si contactelor.

Va ofera optiunea de a sterge toate informatiile stocate pe telefon cu un singur clic.