Genele sunt o parte foarte sensibila a anatomiei noastre. Grija pentru genele naturale are si trucurile sale, pentru ca, desi nu i se pare si nu ii acordam prea multa atentie, genele pot suferi si cadea, asa cum se intampla cu parul, deoarece de fapt structura lor este foarte asemanatoare cu cea a parului.

Genele joaca un rol foarte important in frumusetea fetei. Din acest motiv, cei mai multi dintre noi cautam sa le oferim o ingrijire speciala care sa le faca sa para mai lungi si mai puternice.

Aproape intotdeauna dorim sa obtinem un aspect intens si cu mai multa expresivitate , pentru aceasta cautam genele care sa arate lung si cu o forma ondulata care sa reflecte frumusetea ochilor.

Exista multe produse pe piata pentru a alcatui genele si a le oferi expresivitatea pe care o dorim atat de mult. Dar daca doriti sa cunoasteti cateva chei care sa va ajute sa va hraniti genele in mod natural, nu ratati articolul urmator.

Ingrijirea genelor necesita anumite indrumari de baza pe care trebuie sa le respectam. Genele fiecarei persoane sunt determinate genetic, mai scurte sau mai lungi, mai abundente sau mai putin, mai deschise sau mai intunecate. Dar daca sunt slab intretinute, pot cadea si se pot rupe, astfel incat genele frumoase nu depind doar de lungimea sau grosimea lor.

Genele pot fi, de asemenea, ingrijite zilnic cu unele produse. Trebuie sa fim intotdeauna foarte atenti ca ceea ce folosim sa nu intre in ochi. Utilizarea unei pensule pentru a separa genele este o idee buna. Putem pune din cand in cand putina vaselina sau cateva picaturi de ulei de ricin sau migdale dulci pentru a hidrata si ingriji genele. Acest lucru ii va ajuta sa ramana hidratat si mult mai lin. Desi exista multe persoane care cred ca cu uleiul de ricin puteti avea genele mai complete si mai lungi, adevarul este ca nu este testat, deoarece grosimea si lungimea acestuia este ceva genetic care cu greu poate fi schimbat, dar vor parea mai sanatoase.

Ramai hidratat si bine hranit are intotdeauna legatura cu calitatea parului si a pielii. Asadar, trebuie sa luam in considerare cat de important este sa mentinem o dieta echilibrata cand vine vorba de gene frumoase. Acestea sunt afectate de multi factori, de la modificari hormonale la stres si, in special, alimentatie slaba. Este important sa luati proteine, dar si alimente cu biotina si vitamine.