Departamentul de burlaci trebuie sa reflecte personalitatea persoanei care locuieste in el, acest lucru este valabil atat pentru barbatii, cat si pentru femeile care decid sa paraseasca casa parintilor si sa inceapa o viata independenta.

Apartamentele single trebuie sa fie proaspete, colorate si joviale, deoarece gazduiesc pe cineva care abia incepe sa faca primii pasi catre independenta absoluta. Ele trebuie sa poata reflecta succesul, increderea, rafinamentul si mai presus de toate maturitatea.

Apartamente pentru barbati singuri:

Echipamentele electronice nu pot lipsi, asezati-le in diferitele camere ale apartamentului dvs. in functie de utilizarea pe care o faceti din fiecare dintre ele si incercati sa le cumparati in functie de decorul fiecarui sector al casei in care urmeaza sa le amplasati, precum si ce caracteristicile tehnice ale fiecaruia se combina intre ele in cazul utilizarii lor impreuna.

Apartamentul unui burlac trebuie sa aiba medii confortabile, functionale si primitoare. Culorile pe care le alegeti pentru a picta camerele depind de gustul dvs., dar incercati intotdeauna sa le combinati intre ele si cu mobilierul, pentru aceasta va puteti inspira, printre altele, in stiluri de decor mansarda, minimaliste sau rustice.

In ceea ce priveste ornamentele si decoratiunile, este convenabil sa nu cazi in tentatia de a umple peretii cu afise sportive sau muzicale, acestea sunt mai mult pentru adolescenti; Da, puteti decora cu picturi, trofee sportive si fotografii muzicale, dar fara a merge prea departe. O modalitate de a arata fanatism fata de un sport este sa pictezi o camera cu culorile care simbolizeaza echipa, dar in aceasta trebuie sa fii foarte atent si sa o faci doar daca sunt culori neutre sau ca nu se dezarmonizeaza cu restul.

Curatare este calcaiul lui Ahile de cele mai multe single -uri care locuiesc singure; trebuie sa intelegeti ca este un factor cheie in orice casa. Incercati sa va pastrati casa in ordine, aruncand ceea ce nu mai folositi, pastrand lucrurile utile si avand spatii pentru aceasta.

Alegeti o zi pe saptamana pentru a va face curatenie si curatare temeinica, dar, in acelasi timp, aveti grija de curatare in fiecare zi, astfel va va fi mult mai usor sa organizati apartamentul si in acelasi timp nu veti cheltui jena in caz de vizitatori neasteptati.

Decorarea apartamentului unui burlac comunica multe lucruri despre persoana care il locuieste. Prin urmare, este important ca casa ta sa-ti reflecte stilul, sa aiba o iluminare buna si sa fie confortabila. Nu va faceti griji daca inca nu stiti cum sa o realizati, deoarece mai jos va vom oferi sfaturile de care aveti nevoie pentru a va decora noua casa:

Imbunatatiti iluminarea

Apartamentul burlacilor dvs. va arata mai confortabil in aceste zile reci daca instalati reflectoare intr-o nuanta calda precum galbenul. Nu va recomandam sa folositi lumini albe deoarece, desi sunt o tendinta, acestea fac ca camerele sa arate fara viata. Pe de alta parte, trebuie sa stiti ca oglinzile sunt o resursa excelenta de iluminare, deoarece fac apartamentul sa arate mai mare.

Incorporeaza mobilier functional

Vei fi mai bine organizat daca iti decorezi noul apartament cu mobilier functional. De exemplu, daca cumparati mese de acest tip, nu veti mai avea probleme la stocarea telecomenzii, a revistelor si cartilor preferate. Si cel mai bun dintre toate, aceste piese de mobilier sunt practice, usoare si usor de transportat.

Alegeti o masa buna

Exista momente in care ar trebui aplicata acea zicala „mai putin este mai mult”. De aceea, va recomandam sa nu cumparati o masa care atrage prea multa atentie, mai ales daca este vorba de un singur departament. In caz contrar, casa ta va arata saturata, afectand compozitia, iluminatul si alti factori care dau un stil si o imagine buna.

Decoreaza cu plante de iarna

Nu lasati apartamentul sa arate rece in aceste luni. Va sugeram sa-l decorati cu plante mici precum hortensii, narcise, margarete sau muscate, flori tipice sezonului care se hranesc cu umiditatea si lumina care intra indirect. Veti observa ca locuinta dvs. va capata o stralucire speciala si va atrage chiar si atunci cand razele soarelui nu indraznesc sa iasa.

Folositi culori neutre

Culoarea este esentiala atunci cand decorati apartamentul unui burlac. Va recomandam sa alegeti tonuri neutre, deoarece aceste amestecuri sunt ideale pentru evidentierea anumitor zone. Amintiti-va ca obiectivul este comunicarea sentimentelor de spatiu in fiecare dintre peretii si mobilierul care fac parte din decor.

Cumparati usi glisante

Aceste usi sunt perfecte pentru un singur departament, deoarece se caracterizeaza prin faptul ca nu ocupa mult spatiu atunci cand sunt deschise. Exista diferite tipuri, cum ar fi: usa cu sine expuse (ideala pentru a separa camera de zi de sufragerie), usa cu sina ascunsa (ideala pentru a separa doua camere pana la tavan) si usa incastrata cu sina vizibila (ideala a imparti o baie mare).