Millie Bobby Brown este in ultimul an al adolescentei, dar nu are nicio indoiala ca casatoria cu logodnicul ei de 21 de ani, Jake Bongiovi, cu care se intalneste de peste doi ani, este urmatorul pas potrivit pentru ea. Brown s-a adresat celor critici cu privire la casatoria ei atat de tanara in noul ei interviu cu Glamour , spunand ca de-a lungul vietii ei, ea a invatat sa aiba incredere in intuitia ei cu privire la momentul potrivit.

„Este ca si cum… stiu ca ar trebui sa fac acest film acum. Stiu ca ar trebui sa scriu aceasta carte acum. Stiu ca ar trebui sa fac asta acum”, a spus ea. „Nu pentru ca nu o pot face in 10 ani; bineinteles ca o pot face in 10 ani. Dar de ce, cand stiu ca va functiona acum? La fel cum Florence [linia ei de frumusete] va fi acolo in 10 ani. Veti putea vedea filmul meu peste 10 ani la televizor. Si stiu ca Jake si cu mine vom fi bine.” Ea a primit aceasta mentalitate de la familia ei, a adaugat ea, si de la modul in care au abordat cariera ei de actorie. „Este ca, de ce sa astepti? Hai sa incercam asta.”

Brown si Bongiovi au si parinti care s-au casatorit tineri si sunt inca impreuna. „Am fost modelati pentru relatii minunate, iubitoare”, a spus ea. „Deci este ceva pentru care am avut amandoi acel impuls reciproc.” Sunt apropiati si cu ambele familii. „Familia lui m-a acceptat atat de minunat si m-a imbratisat si este atat de frumos sa gasesc oa doua familie in asta.”

Brown a vorbit si despre indragostirea de el. Inainte sa se intalneasca cu el, ea spune ca era „Cred ca imi era atat de frica sa fiu o femeie puternica intr-o relatie”. Ea ezitase sa ocupe prea mult spatiu.

„Cand l-am intalnit pe Jake, am simtit ca pot fi tare”, a spus ea. „El a imbratisat asta si a incurajat asta. Si m-am indragostit de mine insumi in timp ce eram cu el.”

Apoi a facut referire la o conversatie specifica dintre ei doi. „Am spus: „De ce ma iubesti?”” si-a amintit ea. „Si apoi a enumerat toate aceste lucruri pe care le uram la mine. Am fost de genul: „Vezi bine in lucrurile astea?” Si el a spus: „Desigur ca da”. Sunt lucruri pe care le iubesc la mine acum. El a fost o parte foarte mare, uriasa din mine, iubindu-ma si devenind o femeie. Era de genul: „Uau, chiar iubesc aceasta persoana pentru ca imi permite sa ma iubesc.”

„Este atat de amabil”, a adaugat ea. „Si inima lui este doar iubitoare, minunata si inteligenta.” Casatoria nu fusese visul ei: „Visul meu era sa am un copil. Am vrut sa fiu femeia care este mama mea pentru mine si am vrut sa fiu femeia care a fost bunica mea pentru mine. Deci asta nu a fost niciodata intentia mea de a fi sotie. Dar dupa ce l-am intalnit pe Jake si am vazut: „Oh, nu trebuie sa fiu aceasta sotie stereotipa pentru el. Nici el nu vrea sa fiu asa. Vrea sa merg sa-mi fac treaba si sa-mi traiesc viata si ma va tine de mana in acest proces. Am spus: „Oh, chiar vreau asta.”