Rebecca Loos, femeia care a avut o presupusa aventura cu David Beckham la inceputul anilor 2000, si-a amintit ca s-a simtit „atat de ranita” cand l-ar fi gasit in pat cu o alta femeie. Fosta asistenta personala, in varsta de 46 de ani, a sustinut ca a fost la o petrecere cu jucatorul de atunci de la Real Madrid, in varsta de 48 de ani, care se ascundea vorbind cu un model spaniol. 

„Asta a durut”, a spus Loos pentru Daily Mail Sunday, in timp ce isi amintea de petrecerea de la casa legendei fotbalului Ronaldo Nazario, pe 22 septembrie 2003.

„A fost mancare minunata, o trupa de samba din Brazilia si sampanie curgatoare.”

Cu toate acestea, noaptea ei a luat o intorsatura cand sotia lui David, Victoria Beckham, i-a sunat telefonul mobil.

„Este suparata pentru ca il suna pe David si el nu raspunde”, a explicat Loos.

Rebecca Loos a sustinut ca l-a gasit pe David Beckham in pat cu un model spaniol in 2003.  David era casatorit cu Victoria Beckham la momentul presupusului incident. 

„Am spus ca nu stiu unde este. Si ea spune: „Nu inchide, du-te si gaseste-l”, a continuat ea.

„Am fost de genul „OK…” „Deci este putin ciudat. Am intrat in casa si am urcat scarile si i-am vazut pe cei doi bodyguarzi ai lui David in afara usii.”

Frumusetea olandeza a spus securitatii vedetei de fotbal ca sotia sa a fost la telefon, iar unul dintre bodyguarzi a „disparut” prompt in interiorul dormitorului.

„Cand se intoarce David este cu el. Vad modelul in fundal intins pe pat. Vad ca este un dormitor. Eram furioasa si m-am uitat la el, i-am dat telefonul si i-am spus „sotia ta”, a afirmat Loos.

Fostul capitan al Angliei ar fi vorbit in liniste cu superstarul Spice Girls, in varsta de 49 de ani, inainte de a-i inmana telefonul lui Loos.

„Am fost atat de ranita”, a spus ea.

„A fost doar acest sentiment ingrozitor si m-am gandit in sinea mea: „Prostule prost”, a continuat ea.

„Dar el m-a avut, avea ghearele in mine si am fost la indemana lui.”

Page Six a contactat reprezentantul lui David cu privire la acuzatii, dar nu a primit un raspuns imediat.

Loos a dezvaluit pentru prima data presupusa ei aventura cu sportivul casatorit intr-un interviu extraordinar din 2004.

„Trebuie sa-ti amintesti ca este un barbat casatorit. Daca e la pranz cu Victoria? Trebuie sa astepti sa vina la tine”, a spus ea pentru Sky News la acea vreme.

David a negat acuzatiile lui Loos, impreuna cu alte cateva femei care au sustinut ca au fost implicate romantic cu coproprietarul Inter Miami in timp ce acesta era casatorit.

„Nu stiu cum am trecut prin asta cu toata sinceritatea”, a spus David in documentarul Netflix „Beckham”, care a fost lansat la inceputul acestei luni.

„Victoria este totul pentru mine. Sa o vezi ranita a fost incredibil de dificil, dar suntem luptatori”, a adaugat el. „Trebuia sa luptam unul pentru celalalt si pentru familia noastra. Pentru ceea ce aveam merita sa luptam.”

Loos, care acum este asistenta medicala care locuieste in Norvegia cu sotul ei si cei doi copii, a spus ca a vorbit impotriva documentului pentru a se apara.

Cuplul britanic de putere a ramas impreuna in ciuda scandalului si ramane casatorit dupa doua decenii.

„Am si o familie si am si copii si ei au si Google si pot viziona si documentare”, a spus ea pentru presa.

„Si vreau ca ei sa stie ca mama lor a fost suficient de curajoasa sa se ridice impotriva lor si sa sustina adevarul.”

Influenta de wellness ii impartaseste pe cei doi fii ai ei cu medicul norvegian Sven Christjar Skaiaa, cu care s-a casatorit in 2012.