Vedem culorile nu numai zilnic in diferitele articole de imbracaminte, ci si in diferitele marci comerciale, logo-uri si imagini corporative, in functie de ceea ce doresc sa transmita si spre ce tip de client vizeaza.

ALB

Folosit la moda pentru a transmite puritate, incredere si curatenie . Este unul dintre tonurile neutre care se combina cu toate.

Recomandat persoanelor care doresc sa contribuie cu o imagine formala ( interviu de munca, examen important ), ingrijire medicala sau mirese.

Nu este recomandat daca dorim sa transmitem o imagine mai dura . Pentru a arata bine, o tinta trebuie sa fie impecabila; Este foarte important sa tinem cont de mediul in care vom fi de veghe pentru a nu ne murdari.

NEGRU

Negrul este o culoare complicata cand vine vorba de recomandarea sfaturilor; intrucat nu numai ca transmite autoritate si putere . In ciuda faptului ca este concentratia tuturor culorilor de pigment, este si absenta tuturor culorilor deschise. Vom transmite deci o imagine trista care incearca sa treaca neobservata.

Folositi-l daca aveti nevoie pentru a transmite autoritate si distinctie . Cu toate acestea, este o culoare pe care ar trebui sa o evitati intr-un interviu sau in orice domeniu personal / profesional pe care doriti sa generati incredere si comunicare.

GRI

Culoarea neutralitatii prin excelenta. Este o culoare care transmite rafinament si eleganta, desi in functie de structura si forma imbracamintei, poate transmite clasicism.

Recomandat sa transmita un punct de seriozitate si autoritate cu mai multa marja de comunicare decat negru. Folosit pe scara larga in cadrele de conducere care doresc increderea colaboratorilor lor.

Nu este recomandabil persoanelor care trec prin depresie , deoarece este o culoare lipsita de energie.

MARO

Unul dintre tonurile calde care se apropie . Transmite stabilitate si neutralitate in comunicare.

Recomandat persoanelor cu o armonie calda care doreste sa transmita neutralitate si incredere.

Aveti grija daca pielea voastra este galbena , deoarece va poate reduce luminozitatea fetei. Nu este o culoare usor de combinat, asa ca, daca nu stii foarte bine cum sa o combini, este mai bine sa o evite.

GALBEN

Fara indoiala, galbenul are o semnificatie deosebita a culorii la moda. Transmite bucurie, incredere si pozitivism .

Aveti grija cand il folositi, deoarece este una dintre culorile care este cel mai dificil de asimilat. Folositi-l in diferite variante ( tort, mustar … ) sau in accesorii pentru a atrage atentia si a transmite incredere .

Evitati-l daca doriti sa treceti neobservat .

PORTOCALIU

Este legat de culoarea portocaliu cu culoarea energiei prin excelenta. Transmite pozitivitate, contrast si distractie.

Recomandat persoanelor care au nevoie de energie si pozitivitate . Il poti folosi ca complement sau ca imbracaminte.

Nu este recomandabil in interviuri pentru vibratiile lor coplesitoare sau in personalitati foarte excentrice daca si-ar dori un pic mai calm.

ROSU

Cu siguranta este una dintre acele culori care nu trec neobservate si ne ofera atat de multa putere. Transmite pasiune, forta, caracter, putere si energie .

Recomandat persoanelor cu stima de sine scazuta sau in orice situatie in care ai nevoie de forta .

Evitati-o daca veti fi in situatii cu o confruntare posibila .

ROZ

Este culoarea feminitatii prin excelenta. Diversa in nuantele sale, dobandeste sensuri diferite. In saturatia mai mare a culorilor ( fuchsia ), provoaca distractie si emotie . Cu toate acestea, cu mai putin saturatie in felul rozului pastelat , dobandeste un indiciu de inocenta si lipsa de caracter .

Foloseste-l pentru a oferi o atingere mai feminina si in versiunea sa cea mai saturata, pentru aspecte pline de energie si dinamism.

Cu ocaziile in care doriti sa va scoateti in evidenta personajul si sa evitati o imagine mai copilareasca , este mai bine sa nu o utilizati.

VIOLET

Violetul este culoarea misterului si a misticismului . Transmite putere, sensibilitate si imaginatie .

Recomandat persoanelor care doresc sa se deconecteze cu materialul si doresc o nota de modernitate.

Evitati aceasta culoare in situatiile in care doriti mai multe energii pamantesti ca atunci cand veti incheia o afacere sau o afacere .

ALBASTRU

In functie de varianta albastra, transmite unele energii sau altele. Marina este culoarea cea mai utilizata pe scara larga si interviuri care au urmat in negru, mai mult de putere evoca. Premisele sale sunt leadership si calm ( albastru deschis ) .

Foarte recomandat pentru generarea de ocazii de vanzare si interviuri de angajare.

Daca va aflati in medii creative , cel mai bine este sa il evitati din cauza lipsei de stimuli.

VERDE

Intotdeauna asociem verde cu natura , dar adevarul este ca, de asemenea, simbolizeaza succesul, banii si sanatatea . Este o culoare cu care ne putem obisnui si in functie de ce nuante transmite seninatate.

Apucati-l de el daca doriti sa transmiteti imaginea unui lider sau fateta dvs. cea mai creativa.

Fii atent daca pielea ta are un roz roz ; poate fi imbunatatit in continuare.

Amintiti-va ca atunci cand alegeti o culoare, nu trebuie sa luam in considerare numai ceea ce transmite. Dar si ce inseamna ca iti imbunatateste sau iti neutralizeaza fata si armonia . Este important sa stii ce te favorizeaza cel mai mult, dar sa nu uiti niciodata esenta si emotiile tale, astfel incat sa nu te simti niciodata identificat. Daca doriti cateva idei despre tendinte sau stiri, opriti-va aici !