Ce parere ai daca ti-am spune ca o doamna sau domnisoara ar putea sa te insoteasca in drumurile tale, sau la evenimentele la care participi, si in plus, sa te simti in largul tau alaturi de ea, sa poti aborda subiecte diferite de discutii, sa razi, totul fara niciun un fel de obligatie sentimentala din partea ta?

Daca raspunsul tau este unul afirmativ, ca iti doresti o astfel de experienta, atunci avem si solutia pentru tine: dame de companie. Daca in Vest damele de companie sunt ceva normal, si nu putini sunt barbatii care le aleg drept insotitoare atunci cand trebuie sa onoreze cu prezenta un eveniment important, la noi abia acum incep sa isi faca simtita prezenta. Si, desi inceputurile sunt timide, viitorul suna promitator in acest caz, deoarece avantajele sunt evidente.

Ce sunt damele de companie

Vorbim despre dame de companie, dar cu toate acestea nu multa lume stie exact de inseamna acest termen. In acest termen generic sunt incluse acele reprezentante ale sexului frumos care au avut parte de o instruire buna si stiu cum sa se comporte in societate, au o educatie aleasa, stiu cum sa isi aleaga tinuta potrivita in functie de evenimentul la care participa, si in general atrag atentia prin bun simt si o prezenta mai mult decat agreabila.

Servicii contra cost

Serviciile oferite de aceste dame de companie sunt unele de o calitate excelenta, dar trebuie sa platesti pentru ele. Daca vrei sa ai de a face cu servicii profesioniste, cel mai bine este sa apelezi la agentiile specializate, care fac totul legal, si unde vei putea incheia un contract de prestari servicii. In caz contrar, risti sa fii pacalit, si nu asta iti doresti. Poti studia ofertele gasite pe Internet ale agentiilor de profil, iar la final sa alegi ceea ce ti se pare ca se potriveste cel mai bine cu cerintele tale.

Perfecte in orice situatie

Spre deosebire de alte insotitoare, mai putin profesioniste, cu damele de companie nu ai cum sa dai gres. Vei avea parte de compania perfecta pe care ti-o doresti, pentru ca o dama de companie profesionista va sti de fiecare data care este tinuta pe care sa o abordeze, in functie de evenimentul la care participa, pot purta conversatii elevate cu tine sau cu persoanele cu care intri in contact, si mai ales, stiu cum sa gestioneze bine situatiile pentru ca tu sa te simti in largul tau.

Cataloage online

Daca ai decis sa apelezi la o agentie specializata in acest domeniu, atunci alege una cu adevarat profesionista. Aici vei putea studia in voie cataloage online, de unde tu iti poti alege acea doamna sau domnisoara care isi este pe plac. Vei afla si cateva informatii despre ele, pentru a-ti putea forma mai bine o parere. Evident ca pentru serviciile pe care respectiva dama de companie le va presta pentru tine, dar vei fi multumit de ceea ce ai primit in schimb. Sumele de bani platite nu sunt chiar de neglijat, dar retine un lucru: o dama de companie nu este obligata sa iti ofere si unele favoruri sexuale, asa ca nu confunda cumva cu prostitutia mascata.

Preferate de clienti selecti

Damele de companie de lux, sau cele cu mare experienta, ajung sa fie foarte cautate de clienti selecti. Nu sunt putini cei care le aleg pe acestea pentru a-i insoti la diverse evenimente. Fie ca este vorba despre oameni de afaceri importanti, sau personalitati si vedete, nu ezita nici macar o secunda atunci cand este vorba sa-si aleaga insotitoarea din randul damelor de companie.