Toamna este deja aici din punct de vedere fashion. A sosit momentul sa aruncam o privire la principalele trenduri active sezonul acesta.

Modista.ro a facut un inventar cu tendintele toamnei. Tine cont de aceste indicatii pentru a-ti construi o garderoba numai buna pentru zilele reci.

Eleganta

Toamna aceasta, eleganta diafana este un must. Se poarta satinul, iar culorile preferate sunt bejul, griul, nuantele metalizate, cremul si cam toate pastelurile.

Cadrilat

Investeste intr-un pardesiu cadrilat, intr-un poncho la fel sau intr-un deux-piece din lana, cu patratele. Contrastul trebuie sa fie puternic: rosu cu negru, albastru cu negru sau culori complementare.

Griuri

Se poarta hainele cu un feeling classic. Culoarea absoluta a sezonului este griul, a carui monotonie trebuie compensata printr-un machiaj mai indraznet sau prin niste accesorii mai curajoase.

Alb negru in imprimeuri

Combina piese albe cu piese negre si asigura-te sa fie cat mai imprimate.

Boho etno

Stilul boho-chic nu este potrivit numai vara, ci si toamna. Tonurile preferate sunt rosul caramiziu, brunul, ruginiul, oranjul si, in general, toate culorile pamantului, calde si cu un iz de vara. Imagineaza-ti un apus de soare maiestuos in America Centrala.

Palarie cu boruri largi

Pregateste-te pentru o toamna impodobita cu palarii cu boruri largi. Investeste intr-o asemenea piesa pentru a crea un look chic. Merge atat la tinute boho cat si la tinute mai elegante, dar experimentale.

Little white dress

Little black dress este inlocuita de little white dress.

Guleras

Cheia elegantei necautate este un gulerasa strict, dar jucaus, asortat la o tinuta mai sobra, sau, dimpotriva, la una mai crazy, pe care vrei sa o temperezi un pic.

Pulovere

Sunt comode, calduroase si acum sunt si foarte trendy. Procura-ti pulovere in toate formele, culorile si dimensiunile. Nu vei da gres!

Bordo si lac

Lacul a revenit in trend sezonul acesta, mai ales daca il porti pe un trenci bordo.

Masculin in alb si negru

Croiurile masculine isi fac un comeback senzational toamna aceasta. Fracuri albe, blazere, pantaloni minimalisti – toate trebuie sa faca parte din garderoba ta.

Rosu

Alaturi de gri, rosul este un must.