Stilul confortabil, in ultimii ani, a devenit unul dintre cele mai populare, motiv pentru care enumeram aceste sfaturi care te vor ajuta sa introduci corect acest stil foarte confortabil.

Conceptul cozy este unul dintre stilurile preferate la imbracarea locuintei, datorita faptului ca transmite confort si bunastare personala, creand spatii calde si foarte confortabile. Acest stil cauta sa transmita confort si intimitate, motiv pentru care decorul joaca un rol foarte important.

Inconjoara-te de confort si caldura cu ajutorul stilului confortabil care va deveni fara indoiala preferatul tau, citeste mai departe si invata trucurile pentru a-l incorpora corect.

Stilul confortabil

Cuvantul confortabil vine din Marea Britanie si se refera la acea senzatie de bine atunci cand va aflati in spatiile preferate de acasa. Prin urmare, mai mult decat un stil decorativ, conceptul confortabil evoca o experienta de mare confort si intimitate, care poate fi realizata printr-un decor cald si confortabil, pentru a recrea un sentiment de liniste si confort pentru acel refugiu numit acasa.

Stilul confortabil cauta sa ofere un anumit aer relaxat, dar in acelasi timp este foarte personal si intim prin detalii decorative care ajuta la evocarea sentimentului de acasa.

O paleta de culori neutre

Pentru a crea un spatiu confortabil, paleta de culori este unul dintre cele mai importante elemente, deoarece culorile pot influenta starile de spirit, asa ca opteaza pentru culori neutre si moi precum alb, albastru, verde, roz pastel, gri si tonuri de nisip. perfect pentru a recrea acest concept si a evoca sentimente de pace si liniste.

Lumanari de bun venit

Lumina este cheia in cautarea confortului deoarece are un efect profund asupra starii emotionale, in functie de modul in care este aplicata. Pentru a obtine stilul confortabil in spatiile tale, opteaza pentru utilizarea lumanarilor decorative, care ofera o lumina foarte moale si familiara. De asemenea, puteti recrea medii calde cu iluminare indirecta in diverse nuante si intensitati luminoase, de preferinta in tonuri de galben.

Covoare moi si in tonuri neutre

Nu exista incapere confortabila care sa nu aiba covoare calde. Plasarea acestora in spatiile tale, pe langa faptul ca ofera caldura si confort, ajuta la structurarea zonelor si la delimitarea zonelor, opteaza pentru covoare in tonuri neutre sau nisip deoarece aceste culori vor reusi sa pronunte caldura si atingerile moi ale camerelor tale.

Caldura pentru ferestrele tale

Lasati perdelele sa va inconjoare spatiile cu prezenta lor si creati un concept total confortabil, optand pentru perdele groase. Avand texturi moi si tonuri neutre permit senzatiilor de confort si comoditate sa curga mai bine.

 Paturi, un must

Fa caldura spatiilor tale mereu prezenta cu ajutorul paturilor, care, asezandu-le oriunde, fac camerele mai confortabile. Folositi paturi de in pentru a va imbraca canapeaua sau puteti plasa un carouri mohair la picioarele patului. Iar daca iti doresti spatii foarte confortabile, opteaza pentru paturi texturate sau cu par lung, aceasta utilizare creeaza un mare impact vizual si in acelasi timp culoare si confort camerelor tale. 

Perne peste tot

Pernele sunt sinonime cu confort, relaxare si liniste, imbracandu-ti canapelele sau paturile cu perne le va oferi un plus de confort, opteaza pentru materiale moi si calduroase precum catifea, bumbacul si lana. Nu va fie teama sa amestecati texturi si sa va distrati cu dimensiunile, formele si culorile.

Spune da plantelor

Natura este cheia acestui concept, deoarece invita la confort si ofera bunastare. Culoarea verde transmite seninatate si armonie corespunzatoare naturii, iti infasoara spatiile optand pentru plante in tonuri de verde si albastru deoarece aceste tonuri ajuta la crearea unor camere calde si pline de liniste, adica foarte confortabile. 

Decorare naturala

Aseaza mobilier sau accesorii din materiale naturale precum rachita sau ratanul, acestea ajuta la crearea unui echilibru in spatii, creeaza o senzatie de caldura si dau viata oricarui spatiu in care le asezi, transforma locuinta intr-un loc plin de afectiune cu atingeri. modern si confortabil.

Fotolii, egale cu confortabil

Una dintre piesele care nu poate lipsi din casa ta si care este descrierea perfecta a acestui stil, opteaza pentru fotolii cu tesaturi moi si finisaje rotunjite, acestea sunt exact cheia pentru o invitatie la relaxare si liniste profunda si atinge un stil total confortabil.

Nu uitati de lemn

Este unul dintre materialele vedeta pentru a recrea acest concept, datorita atemporitatii sale este ideal sa il asezati peste tot, de la pardoseli, pereti si chiar tavane. Casa ta se va simti mai calda si mai confortabila odata ce lemnul este prezent in ea.