Intr-un videoclip postat pe canalul oficial de YouTube,actrita Skai Jackson a vorbit despre experienta sa la Disney Channel.  In filmarea respectiva, ea si-a amintit cudrag de momentele petrecute alaturi de colegii de pe platou, dar si deincidentele mai putin placute, de la evenimentele “meet&greet”.

In ciuda zvonurilor care circula pe internet, multe actriteDisney au declarat ca staff-ul da dovada de profesionalism, incurajeazatinerele talente muncitoare si totul este foarte bine pus la punct.

Skai Jackson: “Disney Channel mi-a oferit experienta sioportunitati valoroase”

Atunci cand unul dintre urmaritorii de pe Twitter aintrebat-o daca regreta ca a lucrat cu respectivul post de televiziune, tanaraa raspuns ca nu, deoarece colaborarea cu Disney Channel i-a oferit experientasi oportunitati valoroase din punct de vedere profesional.

Desi era actrita inca dinainte sa semneze cu postulamerican, prin intermediul acestuia a avut oportunitatea de a ajunge la unpublic mai larg si de a deveni cunoscuta.

Un alt utilizator al platformei Twitter a dorit sa stie careeste amintirea preferata din timpul filmarilor pentru “Jessie”. La aceastaintrebare, Skai a marturisit ca isi aduce aminte cu drag de fiecare momentpetrecut in pauzele de la filmari, alaturi de colegii sai.

A avut parte si de incidente neplacute.

Tanara actrita a fost selectata pentru serialul DisneyChannel atunci cand avea 9 ani, si a fost nevoita sa isi schimbe resedintapentru a putea participa la filmarile din L.A. In ciuda programului incarcat sia faptului ca nu avea prea multi prieteni, Jackson era obisnuita cu stilul deviata pe care il impune viata de artist.

Cat priveste experientele neplacute cu fanii, aceasta isiaminteste ca, la un “meet & greet”, un barbat mai in varsta a “insfacat-o”,ceea ce era interzis. Din fericire, nu a fost vorba de un incident cu conotatiisexuale.

Tessa Netting: “Disney Channel da dovada deprofesionalism”

Tessa Netting, content creator pe YouTube si actrita inserialul Disney Channel “Bunk’d” este de parere ca experienta in cadrul DisneyChannel a fost una dintre cele mai frumoase din viata ei, deoarece a crescuturmarind serialele de pe acest post TV. Totodata, se pare ca unul dintre viselesale din copilarie a fost sa devina actrita, lucru care s-a si intamplat.

 In ciuda zvonurilorraspandite pe internet, Netting sustine a staff-ul a dat dovada deprofesionalism. In comparatie cu alte platouri de filmare pe care a fostprezenta, totul era foarte organizat, iar management-ul comunica foarte bine cuactorii, motiv pentru care toata lumea stia cand si ce are de facut.

Debby Ryan, marturii despre experienta in cadrul Disney

La randul ei, actrita principala din serialul “Jessie” isiaduce aminte cu drag de timpul petrecut la Disney Channel.

“ Au un sistem bine pus la punct, care te ajuta sa aisucces, insa trebuie sa iti faci treaba. In relatia mea cu Disney, cu catinvatam mai mult si imi dadeam silinta, cu atat eram mai incurajata. Desi auavut grija de mine, nu ma tratau ca pe un copil”

Despre public si parerea acestuia despre ea, indragitaactrita a declarat ca “poate fi inspaimantator daca m-au vazut doar in primeleepisoade din Jessie, la cativa ani dupa ce au fost lansate. Acum sunt o femeiematura si ma voi comporta ca atare, nu ca un personaj dintr-un serial undefiecare intamplare are un final fericit”