Ce este atât de important la o canapea? Totul, ar argumenta unii, motiv pentru care a alege o canapea este atât de greu. Dacă sunteți pe cale să alegeți o nouă canapea, lounge sau lounge-suite (cum le-am numit noi în anii 90), există câteva lucruri la care trebuie să vă gândiți. Și aveți încredere în noi, având în vedere cât costă canapele bune, acesta este un proces pe care nu doriți să il grăbiți.

Pune-ți aceste întrebări:

• În ce fel de cameră va fi canapeaua ta? Dacă sunteți în căutarea unei canapele pentru o cameră de zi, s-ar putea să nu doriți o canapea pe care să vă petreceți ore în șir ci să optați pentru ceva mai formal. Într-un tip de spațiu relaxat, probabil că îți vei dori ceva mai confortabil și care se află la un nivel mai jos. Pe 1001case.ro poti gasi o multime de articole de casa deosebite.

• Cât de mare este spațiul tău? Aceasta va determina dimensiunea și adâncimea canapelei pe care o alegeți – unele canapele pot avea până la 1,5 metri adâncime! Înainte de a vă alege canapeaua, luați în considerare disponibilitatea spațiului pe care îl aveți.

• Ce fel de formă căutați? Există multe forme diferite de canapele, așa că, oare ce formă de canapea este potrivită pentru tine? Modulara? Secțională? Șezut? Va trebui să descoperiți ce are cel mai mult sens în ceea ce privește forma și funcția.

• Ce material de canapea ar trebui să aleg? De la piele până la catifea, există atât de multe materiale din care să alegeți. Acest lucru va depinde de ce vibrație urmărești, dar și de stilul tău de viață. Canapelele din piele și canapelele de in cu huse detașabile pot fi mai ușoare pentru gospodăriile cu copii și animale de companie. Multe magazine de mobilă și producători vă vor permite, de asemenea, să alegeți material pentru tapițerie, așa că, dacă există o formă care vă place, întrebați dacă poate fi realizată în materialul ales. Despre amenajarea unei locuinte poti afla mai multe de pe comunicatedepresa.net.

• Cum aleg culoarea canapelei? Cum ai descrie stilul tău? Relaxat sau îndrăzneț? Culorile neutre precum crem, maro, alb, gri și cărbune sunt populare, deoarece oferă mai multă flexibilitate, dar dacă doriți cu adevărat să faceți o declarație, o culoare mai îndrăzneață, cum ar fi verde muschi sau albastru miez de noapte, ar putea fi o alegere bună. Indiferent de canapeaua pe care o alegeți, aceasta este o investiție importantă, așa că veți dori să vă gândiți cu adevărat la ceea ce vă place și ce aveți nevoie înainte de a vă da seama cum să amenajați restul sufrageriei.

Cum să alegi pernele pentru o canapea

Există câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când vine vorba de aranjarea unei canapele și de alegerea pernelor și placutelor. Dacă citești acest articol, sunt șanse să te intereseze designul și nu vrei ca casa ta să se simtă deloc plictisitoare. Primul pas este să construiești o paletă de culori, folosind culoarea canapelei ca punct de plecare. Pentru a obține acel aspect de ultimă generație, trebuie să permiteți culorilor să curgă ușor unele în altele. Practic, asta înseamnă că, în loc să folosiți un verde solid și apoi o pernă albă solidă, sa optati pentru bronzuri, creme, verde pal, gri și alb pal pentru a crea un aspect armonios. Afli mai multe despre amenajarea living-ului, de pe protv.ro.