Stiai ca numerele fac parte din identitatea casei tale si ca fiecare aduce o vibratie si o semnificatie diferita? Din acest motiv este important sa cunoastem semnificatia fiecaruia dintre ele, pentru a le valorifica la maximum potentialul.

Numerele si Feng Shui

Lumea numerelor este strans legata de aceasta tehnica straveche. Pentru inceput, exista cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a cunoaste energia casei tale prin numerologia ei.

Primul este de a prezenta numerele crescator sau drept. Ele nu ar trebui sa fie niciodata coboratoare sau neregulate. Numarul trebuie sa fie amplasat pe perete, niciodata pe usa. Peretele simbolizeaza puterea, in timp ce usa este asociata cu mobilitatea si, prin urmare, este ambigua si instabila. Pe de alta parte, numele familiei nu trebuie sa apara (pentru securitate, si pentru ca seamana cu boltile cimitirului).

Usa de la intrare trebuie sa functioneze intotdeauna bine. Aceasta inseamna ca nu este blocat, ca nu se umfla sau trage. Important este ca acesta sa fie in stare buna, deoarece veniturile din casa sunt direct legate de aspectul economic. Din acest motiv, daca dorim sa atragem o multime de bani, intrarea in casa trebuie sa fie libera de orice obstacol.

Cum sa calculezi numerologia casei tale

Fiecare numar are o anumita vibratie si o semnificatie speciala. Este important sa reduceti numarul casei la o singura cifra. De exemplu, daca adresa este San Martin 2520, trebuie sa adaug fiecare: 2+5+2+0=9. In acest caz, casa este un noua. Daca rezultatul ar fi doua numere, trebuie sa le adun si sa obtin doar unul.

Odata ce avem numarul casei noastre redus la unu, ii vom descoperi sensul.

Casa 1

Daca ai primit aceasta cifra, inseamna ca in casa locuiesc oameni cu tendinta de a fi dominant. Asta pentru ca cel se identifica cu liderul si cu un „eu” mai mult asociat cu tirania. Partea lor pozitiva este ca sunt fiinte antreprenoriale si vietile lor lasa lectii.

Casa 2

Se caracterizeaza prin conflicte de cuplu. In acest caz, ambii retraumatizeaza posturile narcisice ale arborilor lor genealogici. Sunt conflicte de familie care sunt inca nerezolvate si, pentru a nu repeta istoria si pentru a putea taia legaturile stramosilor, este important sa se inlature vibratia doi. Cum schimbi numarul? E simplu: litera A trebuie pusa pe usa —in interior— (conform tabelului alfanumeric, echivaleaza cu cifra 1) si, in acest fel, casa devine un trei. Numerotarea la exterior ramane aceeasi, dar in interiorul casei, cand apare litera, deja guverneaza schimbarea de energie. Pe scurt, aceasta casa va aduce o contributie la invatare pentru cuplu.

Casa 3

Destinatia ta ideala este un comert sau o afacere. Vibratia numarului trei este foarte favorabila pentru astfel de obiective.

Casa 4

Din Feng Shui acest numar inseamna moarte. Fiind o cifra bine structurata, energiile tind sa stagneze si este necesar sa se faca o corectie care consta in aceeasi metodologie deja explicata pentru casa a II-a (se pune litera A pe usa). In acest fel, cei patru devin un cinci si vibratia casei se schimba cu una mult mai benefica si mai prospera.

Casa 5

Caracteristica sa principala este energia sa foarte mare. De obicei, este tipul de casa care este intotdeauna locul pentru intalniri, petreceri si intruniri. In consecinta, este o casa cu multa bucurie si care genereaza multa bunastare oamenilor care o locuiesc.

Casa 6

In acest tip de casa este posibil sa strangi multi bani si sa traiesti bine, dar in acelasi timp pot fi multe discutii si conflicte cu latura materna (care ancoreaza puterea cuvantului si bucuria vietii). Pentru a echilibra, a trai in armonie cu afectiunile si a va asigura ca toata bogatia materiala vine cu usurinta, este convenabil sa adaugati si o litera A, astfel incat sa devina casa a VII-a.

Casa 7

Desi pot aparea anumite obstacole sau obstacole, toate dificultatile care au aparut au fost necesare la nivel karmic pentru a porni pe o cale spirituala de cautare si implinire personala.

Casa 8

Acest numar este asociat cu banii, cu echilibrul dintre cer si pamant, plexul solar si relatiile sociale. Prin activarea zonei sociale din casa este permisa intrarea binefacatorilor, ceea ce face ca aceasta locuinta sa fie ideala.

Casa 9

In Feng Shui inseamna „casa de petrecere” sau „casa mortuara”. Ce inseamna asta? Ca cei noua vor fi hraniti in special de energia interna si atitudinea mentala a locuitorilor sai. „Daca proiectez lucruri negative pe ecranul vietii, voi primi asta. Daca, in schimb, sunt pozitiv si am acea atitudine in viata, voi obtine rezultate bune si fericite”. Pe scurt, vibratia fiecarei persoane va determina una sau alta optiune.

In afara tipologiei de mai sus exista exceptii. Daca rezultatul casei a fost 11, 22 sau 33 , Feng Shui-ul nu ar trebui facut pentru ca sunt numere magistrale care vor permite un proces spiritual de schimbare si evolutie in locuitorii sai.