Zilele de nastere si cele onomastice sunt cele mai bune zile! De la apeluri telefonice, la tort si lumanari, nimic nu ne face sa ne simtim mai speciali decat sa primim putina dragoste si atentie. Dar in loc sa spui pur si simplu „La multi ani!” in acest an, iata cateva dintre cele mai frumoase mesaje de la multi ani si urari de zi onomastica.

Astazi, fiind o zi frumoasa, Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste, LA MULTI ANI din partea mea.

Azi, de ziua ta,eu iti urez ca pe petalele celor patru anotimpuri sa ti se aduca numai bogatie in casa si succese cariera, numai iubire si armonie in familie, numai sinceritate si intelegere in prietenie, si numai ganduri frumoase de fericire in suflet! La multi ani!

Bucura-te de fiecare moment al vietii tale, rizi, fii fericit si nu uita un lucru: azi e ziua cea mai frumoasa din an asa ca savureaz-o la maxim! La multi ani!

Bucuria lumii toata, Zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti dea, Tot ce iti doresti si ai vrea!

Cel care te iubeste iti doreste ca Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti deschida toate drumurile spre inima mea

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii,iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros”LA MULTI ANI”

Cu ocazia aniversari tale eu iti urez multa,multa sanatate,fericire.dragoste sa iubesti asa cum stii tu mai frumos.

Daca iti spun acum ca sa tie se implineasca toate visele, la anul no sa am ce sa iti mai doresc, asa ca iti doresc in primul rand sanatate, fericire si caldura in suflet, si sa ti se implineasca dorintele tale de acum, pana la anul sa mai apara si alte dorinte. La multi ani!

De ziua ta primesti multe felicitari. Eu iti doresc putin dar din suflet, noroc atunci cand ai nevoie de el, prieteni mai putini dar adevarati, putina dragoste dar intensa, iar in ce tine de bani, putini dar sa ii numeri in saci. La multi ani prietene!

De ziua ta, iti doresc sa gasesti ceva bun in orice lucru si iubire in orice persoana din preajma ta! La multi ani! Te cuprind strans!

Felicitarile mele! Fie ca toate gandurile frumoase din partea celor care te-au felicitat astazi, sa se implineasca si sa iti prinda bine pe intregul an. La multi ani!

Fie ca zilele tale sa fie pline de soare, noptile pline de iubire si anii tai plini de frumusete. La multi ani!

In ziua ta de nastere, iti doresc din adancul sufletului meu multa pace, bucurie de fiecare lucru marunt in viata, sanatatea sa te inconjoare , prietenii sa te insoteasca mereu, dragostea ta sa te iubeasca, si in final sa ai incredere si curaj sa duci pana la sfarsit, orice lucru inceput! La Multi ani!

Iti doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina adevar , iar ceea ce e impecabil in gandurile tale tau sa completeze visele tale! La multi ani cu sanatate!

Iti doresc curaj ca sa poti merge peste orice obstacol, multa rabdare ca sa poti sa-ti implinesti visurile tale, si multa iubire, sa te poti bucura din plin de toate. La multi ani prietene!

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de sanatate, un veac plin cu bani si un traditional „LA MULTI ANI”

Iti doresc o suta de ani fara reparatie! La multi ani!

Iti doresc un mare „La multi ani!” plin cu stima si respect de la al tau amic!!!

La aceasta frumoasa sarbatoare iti doresc sa primesti atat cat sa-ti ajunga, sa pierzi atat cat sa poti pretui ce ai! La multi ani!

La multi ani iubire, iti doresc sanatate, si rabdare, restul eu o sa iti ofer.

La multi ani sufletul meu drag! Vreau sa iti spun ca te iubesc si iti doresc ca sa se implineasca toate visele, iti doresc succese in tot ceea ce faci si iti voi fi alaturi mereu!

La multi ani! Eu iti doresc dragoste. O viata armonioasa si multa bucurie, sa nu plangi niciodata, sa nu stii de rele. Sa fii mereu frumoasa si blanda, sa nu cunosti tristetea si nici tradarea. Sa ii stimezi pe toti, sa te stimeze lumea. Familia sa-ti fie mare si unita. Sa nu ai motive sa fii trista sau nemultumita. Sa-ti fie portmoneul mereu plin cu bani, iar eu iti spun un sincer La multi ani!

Mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in casa, si multe zambete pe fata. La multi ani!

Multi ani! Iti doresc sa ai tot de ce ai nevoie pentru fericire, tot ce ai nevoie pentru un zambet, si tot ce ai nevoie pentru a iubi. La multi ani!

O floare de ziua ta Intr-o gradina inmiresmata ma plimb si-o floare imi zambeste.O alta floare mai frumoasa ca-i ziua ta imi aminteste. M-aplec sa rup firava floare ca sa ti-o daruiesc, o strang in brate si-o sarut si simt apoi cat te iubesc! Dar floarea iute se ofileste si nu pot sa ti-o dau asa, deci singurul dar iubito e „La Multi Ani” din partea mea!

Sa fii plin de inspiratie si ferit de invidie; sa iubesti o persoana incat dragostea ta sa fie absenta rautatii; acestea sunt daruri ale vietii, daruri care nu se cumpara cu bani. Multi ani!

Stiu deja ca multi de dimineata ti-au dorit sanatate, noroc, realizari frumoase. Eu insa iti doresc numai un singur lucru – ca toate cele spuse sa se implineasca! La multi ani!

Ziua de azi este bine-venita sa-ti realizeze visele tale cele mai mari. Sa te bucuri de ceea ce ai obtinut, sa obtii tot ce ti-ai dorit, sa fii fericit si norocos, iar prietenii sa-ti aduca numai incredere si zambete pe fata!