Chris Hemsworth a reusit sa impartaseasca cu toate adevaratele sale pasiuni si sa ne arate de ce este ambasadorul noului parfum Boss Bottled Eau de Parfum.

Pentru cineva care, de ceva vreme, si-a legat numele de cel al unui super – erou dorit sa doboare giganti de gheata, ar putea fi un pic dificil sa te confrunti cu viata de zi cu zi. Insa Chris Hemsworth pare sa fie destul de clar cu privire la modul de a cobori pe pamant: „Trebuie sa fii constient ca nu vei avea niciodata toate raspunsurile si, prin urmare, trebuie sa fii mereu deschis invatarii si astfel sa poti creste constant”, explica insusi actorul.

Si, australianul reprezinta cu siguranta un arhetip putin (sau destul de) departe de imaginea lui Thor, un om care – fara a uita sa-si cultive corpul – a reusit sa citeasca perfect marginile secolului XXI, cu indoielile sale rezonabile, a incercat sa ofere cea mai buna versiune a sa. Poate din acest motiv, Hemsworth este ambasadorul noului parfum Boss Bottled Eau de Parfum cu scopul de a reprezenta „viziunea moderna si multifacetica” a „ Omului de azi ”, un concept care, dupa cum analizeaza actorul, se refera la cei care „traiesc o viata plina de integritate, onestitate si empatie si se straduieste sa aiba un impact pozitiv asupra comunitatii sale si asupra lumii din jurul sau.

Este, cel putin, ceea ce intentioneaza actorul. „Incerc sa muncesc din greu, sa fiu fericit, sa ma bucur de viata si sa profitez la maximum de fiecare oportunitate”, spune el, asigurandu-se ca „familia si prietenii mei uimitori sunt cea mai mare inspiratie a mea”. Si motivele pentru care si-a abandonat viata in Los Angeles, pentru ca „nu ne-am simtit niciodata acasa”, pentru a ne stabili, alaturi de „noastra” Elsa Pataky, in tara sa natala. „Prietenii mei din Australia nu fac parte din industria cinematografica si, de asemenea, imi place ca copiii mei pot creste inconjurati de natura”, subliniaza el.

Acolo, departe de decoruri, in casa sa situata in frumoasa rezervatie naturala Broken Head, viata de zi cu zi a acestui australian blond in varsta de 37 de ani si in varsta de 1,90 de ani este mai visata decat riscanta. „Cand nu trag, viata mea se invarte in jurul programelor copiilor (India, opt ani si gemenii Sasha si Tristan, sase): ducandu-i la scoala, ridicandu-i …”, pe langa navigarea pe cat posibil ; Incercarea de a face „un fel de exercitiu cardio intens pentru a face endorfinele sa functioneze” (sic) si, prin protectie solara naturala, sa ramana in contact constant cu natura.

„In Los Angeles nu ne-am simtit niciodata ca acasa”.

Si este ca in ultima vreme este mai mult decat de obicei sa-l vezi pe acest tata model – cu un simt al umorului si chiar mai feminist decat sotia sa, asa cum asigura Pataky insasi -, impartasesc postari pe retelele de socializare care arata koala si serpii insulei Cangur; lansarea mesajelor SOS pentru a proteja viata salbatica a Australiei devastata de incendii sau, chiar, promovarea unei „vieti mai sanatoase, mai fericite si mai puternice”, care se va realiza daca se descarca Centr , aplicatia de formare pe care a lansat-o impreuna cu sotie.

Rutine pe care le combina acum cu filmarea a doua documentare pentru National Geographic („experiente de invatare incredibile”) si la care, fara indoiala, a putut sa recurga mai frecvent in acest ultim an, pe care a decis sa il proclame sabatic, si datorita caruia a reusit sa „vada si sa pretuiasca importanta prezentului. A fost incredibil sa am timp sa fiu acasa, sa fac parte din fiecare moment al zilei copiilor mei si sa pot vedea lumea prin ochii lor ”. La inceputul anului 2021, incepe filmarea „Thor: Dragoste si tunet”, iar Hemsworth se va intoarce pe pielea fiului regelui Odin.