Samsung Smart Monitor a fost lansat luni in doua serii, o noua gama menita sa incorporeze conectivitate mobila si PC, in afara de a oferi functii de televizoare inteligente, precum video on demand (VOD). Monitorul inteligent Samsung este disponibil in doua serii – M7, care are in prezent un model de 32 inci care accepta rezolutia ultra-inalta definitie (UHD) si M5, disponibil in prezent in modelele de 32 inci si 27 inci care accepta 32 -inch.

Toate modelele din Smart Monitor ruleaza sistemul de operare Tizen al companiei (v5.5), vin cu doua difuzoare incorporate de 5 W si ofera functii DeX si oglindire. Samsung numeste monitorul „Primul ecran din lume pentru a face totul”.

Samsung Smart Monitor M5, M7 pret si disponibilitate

Monitorul inteligent Samsung va fi disponibil in Canada, China si SUA incepand de astazi, 16 noiembrie. Gigantul tehnologic sud-coreean are planuri de extindere a monitorului inteligent pe pietele globale la sfarsitul acestei luni. In SUA, modelul Smart Monitor M7 are un pret de 400 USD (aproximativ 29.800 Rs); varianta de 27 de inci a gamei Smart Monitor M5 are un pret de 230 USD (aproximativ 17.130 Rs) si varianta M5 de 32 inci la 280 USD (aproximativ 20.900 Rs).

Caracteristicile si specificatiile Samsung Smart Monitor M5, M7

Cea mai recenta serie Samsung Smart Monitor are o rata de reimprospatare de 60Hz, un raport de aspect 16: 9 si panouri VA. Toate modelele ruleaza Tizen 5.5 de la Samsung, au panouri VA cu un timp de raspuns de 8 ms (GTG), o luminozitate tipica de 250 de niti si suport pentru standardul HDR10. Monitoarele accepta, de asemenea, conectivitatea Bluetooth 4.2 si Wi-Fi 5 si dispun de doua difuzoare incorporate de 5 W.

Asa cum am mentionat, seria de monitoare Samsung Smart M7 are o singura varianta de 32 inci, cu o rezolutie ultra-HD (3.840 x 2.160 pixeli), in timp ce M5 este disponibil in variante de 27 inci si 32 inci, ambele avand o rezolutie full-HD (1.920 x 1.080 pixeli). M7 are un port USB Type-C care permite transferul de date si incarcarea pana la 65W. Exista trei porturi USB 2.0 pe M7, in timp ce M5 are doua. Ambele variante au si doua porturi HDMI 2.0. Ambele suporta montarea pe perete VESA (100mm x 100mm).

Utilizatorii isi pot conecta dispozitivele mobile folosind Tap View, App Casting sau Apple AirPlay 2. Cu Samsung DeX fara fir, puteti avea o experienta desktop folosind un dispozitiv mobil de pe Samsung Smart Monitor. Este posibil sa utilizati aplicatii mobile de productivitate, sa vedeti fotografii si sa vizionati filme folosind monitorul si telefonul.

Pentru divertisment, puteti transmite in flux continut de pe Netflix, YouTube, Apple TV si multe altele, fara o conexiune la un computer sau dispozitiv mobil. Continutul poate fi accesat cu o telecomanda. Exista, de asemenea, asistenta vocala pentru Alexa si Bixby 2.0. Samsung Smart Monitor incorporeaza aplicatii Microsoft Office 365 fara conexiune la computer. Puteti utiliza accesul de la distanta pentru a accesa fisiere de pe un computer de birou sau un laptop plasat in alta parte.

Monitorul inteligent are Picture Adaptive, care optimizeaza calitatea imaginii, ajustand automat luminozitatea si temperatura culorii, ca raspuns la conditiile camerei. Monitorul are, de asemenea, un mod de economisire a ochilor pentru a reduce lumina albastra si caracteristici fara palpaire. Puteti utiliza Ultrawide Game View pentru a va ajusta ecranul la 21: 9.