Dyson Pure Humidity Cool Cryptonic are doua misiuni: de a purifica si de a genera confort, al doilea factor este oarecum abstract, deoarece depinde de nevoile pe care le are fiecare utilizator in spatiul in care locuieste sau lucreaza si variaza in functie de conditiile climatice.

Cert este ca intr-un spatiu mai confortabil poti trai mai bine, optimiza productivitatea si, mai presus de toate, poti fi mai sanatos.

Daca sunteti cineva care sufera de o alergie, asa cum este cazul meu, a avea un echipament care ajuta la eliminarea particulelor care va pot face sa aveti o zi proasta este un mare avantaj. Polenul, praful si poluarea sunt cele mai frecvente alergii respiratorii si pentru acestea este greu sa ai flori in casa, lasa praful sa se acumuleze si in unele cazuri este chiar imposibil sa deschizi geamul din cauza poluarii predominante in orase, precum CDMX. .

Echipamentul Dyson dispune de un sistem de lumina UV-C care, impreuna cu un evaporator cu fir biostatic, elimina 99,9% din bacteriile din apa, ceea ce permite o umidificare a spatiului liber al acestui tip de agenti patogeni si, de asemenea, in aer, promite eliminarea a 99,97% dintre alergeni si bacterii.

Pentru a intelege mai bine, si mai ales, pentru a incerca cu adevarat sa transfer experienta pe care am avut-o cu el, trebuie sa tinem cont de doi factori: dimensiunea spatiului in care isi desfasura activitatea (65 de metri patrati) si faptul ca sufar de alergii. , deci care in cazul meu mi s-a parut un echipament util, cu care nasul meu a perceput o schimbare instantanee.

Diferenta o face apa

Umidificatoarele sunt solutii recomandate pentru a evita respiratia aerului uscat. Cu toate acestea, o problema comuna cu aceste tipuri de produse este ca evapora apa murdara, deoarece apa este mentinuta fara circulatie si acest lucru face ca bacteriile sa apara si sa se raspandeasca in jurul spatiului. In acest caz, aceasta nu este o problema, deoarece lumina UV-C sparge ADN-ul bacteriilor si le impiedica sa se inmulteasca.

Cu alte cuvinte, practic apa este purificata inainte de a fi mutata afara, intr-un mod asemanator cu ceea ce fac multe sisteme de aer conditionat, dar in care este necesar sa se foloseasca lampi foarte mari si sa le aseze in spatii cheie pentru purificarea apei. In cazul echipei Dyson, acestea nu se observa, deoarece designul le ascunde sub o foaie de culoare aurie.

Dupa ce apa este purificata, aceasta este transferata in evaporator, unde rezultatul procesului este aer care curata si umidifica un mediu de 27 de metri patrati. Am lasat echipamentul chiar in sufrageria apartamentului meu unde exista contact cu doua spatii care genereaza constant particule care pot fi nocive: bucataria si centrul camerei, unde am continuu flori care nu elibereaza polen, dar pt. la test, am decis sa cumpar gannets.

Daca esti o persoana care nu sufera de alergii, este putin probabil sa observi ca, cu trecerea zilelor, aceste tipuri de flori elibereaza polen, care cade in jurul vazei in care se afla si de aceea se raspandesc in aer. Ce s-a intamplat cu echipamentul este ca tocmai in momentul perceperii calatoriei acestor particule, m-a avertizat atat pe panou, cat si prin aplicatie ca ceva nu merge bine in aer si automat a inceput sa amestece si sa circule aerul de spatiul, pentru a minimiza numarul de particule care pot provoca neplaceri.

In ceea ce priveste confortul, recomandarile pentru CDMX sunt sa aiba o temperatura de 22 ° C, cu o umiditate relativa de 50% si o viteza a aerului de 0,5 metri pe secunda, conform Asociatiei Americane de Climatizare si Incalzire. Totusi, in cazul meu aveam nevoie de o temperatura mai scazuta, asa ca am lasat echipamentul sa functioneze la 19º, cu o umiditate de 55% si o viteza standard de 0,5 metri, acest lucru a generat ca in interiorul apartamentului meu exista o perceptie de prospetime, pe care plantele mele. apreciat.

Dar din moment ce acesta este un factor atat de abstract, idealul este ca fiecare dintre utilizatori sa programeze confortul in functie de nevoile lor.

O alta dintre functiile care se apreciaza este programarea modului de noapte, unde poti lasa produsul activ si acesta se va stinge dupa un anumit timp, pentru a putea merge la culcare in conditiile ideale de temperatura si umiditate.

Concluzii

Desi experienta mea cu Dyson Pure Humidity Cool Cryptonic a fost foarte buna, gasesc doua mari probleme cu acesta, prima este ca, desi nu este un dispozitiv mare, ocupa spatiu considerabil in diametrul sau, ceea ce poate fi o problema pentru departamente mici, unde fiecare dintre elementele decorului deduce.

A doua problema o gasesc la utilizatorii care nu sunt atat de sensibili la conditiile de aer, deoarece multi dintre ei vor crede ca este doar o unitate de aer conditionat mai robusta care nu ii va motiva sa plateasca 18.999 de pesos pentru ea.

Din acest motiv, consider ca echipamentul se adreseaza acelui segment de populatie care intr-adevar vede o diferenta in viata de zi cu zi cu el, deoarece simplul fapt de a putea avea tot felul de flori si de a deschide fereastra. fara sa te gandesti ca vei avea mai tarziu nasul constipat, il face un mare aliat.