Dacă îți dorești să ai o viață amoroasă de succes, ar fi bine să iei în calcul toate fazele Lunii, în special Luna plină. Dacă se apropie o eclipsă de Lună, cu atât mai mult! Pe parcursul unui astfel de eveniment, emoțiile se trăiesc la maximum, iar persoanele din jurul tău se pot comporta diferit. De aceea, este bine să fii informată cu privire la ce va urma și ce efecte poate avea următoarea perioadă asupra ta. Experții Astro TV au urmărit timp de ani buni influența eclipsei de Lună asupra persoanelor, așa că astăzi poți afla cum să profiți de acest moment special.

Luna plină – când apare și ce legătură are cu eclipsa?

Luna plină este ultima dintre fazele lunii, și marchează sfârșitul perioadei sinodice de 29.5 zile. Așadar, putem spune că o dată pe lună avem parte de Luna plină, pe care o putem observa pe cer, în totalitate, perfect rotundă. 

De minim două ori pe an, în timpul acestei ultime faze, este vizibilă și eclipsa de Lună. Ea apare atunci când Pământul se poziționează între Soare și Lună. Se spune despre această eclipsă că amplifică orice stare, deci și orice efect al Lunii pline.

Eclipsa lunară și efectele ei asupra vieții tale amoroase

Pentru că apare la sfârșitul unui ciclu, eclipsa de Lună este momentul în care vrei să concluzionezi anumite aspecte ale vieții tale.

În general, pe timpul Lunii pline este indicat să ne relaxăm și să medităm asupra a ceea ce ni se întâmplă, însă atunci când experimentăm efectele eclipsei de Lună, s-ar putea să trăim intens și să vrem să acționăm. E momentul când vei avea curaj să pui capăt unei relații, însă trebuie să rămâi rațională și să analizezi dacă este sau nu o decizie de impuls.

Dacă totul este roz în relația ta, vei avea sentimente și mai puternice în timpul eclipsei. Atracția va fi mai puternică, iar legendele spun că este momentul în care fertilitatea crește, iar o nouă sarcină poate apărea. 

Ce trebuie să faci în timpul unei eclipse?

Pentru ca viața ta să aibă un echilibru, consilierii Astro TV au selectat 3 lucruri pe care trebuie să le faci în preajma eclipsei!

1. Sărbătorește

Te afli la finalul unui ciclu, așa că este momentul în care trebuie să sărbătorești realizările tale. Poți să petreci timp cu partenerul tău, poate la o cină romantică sau într-un loc drag vouă. Iubirea se va simți ca la început.

2. Analizează

Gândește-te puțin la ceea ce tocmai ai experimentat, în ultimul ciclu lunar. Vorbește cu partenerul tău despre ce a mers, ce te-a făcut fericită sau ce te-a întristat. Aceste discuții vor ajuta relația voastră.

3. Relaxează-te

Deși emoțiile vor fi puternice în timpul eclipsei de Lună, îți recomandăm să îți păstrezi puțin timp și pentru tine. Partenerul tău sigur va înțelege dacă vei vrea să faci o baie fierbinte singură. Va fi un moment bun să meditezi.

Eclipsele de Lună sunt evenimente rare, dar sunt și oportunități de excepție. Vei avea șansa să reaprinzi flacăra iubirii tale sau să ai o conversație productivă cu persoana iubită. 

Consilierii Astro TV ar putea să îți ofere și idei de activități care cu siguranță vor avea cel mai bun rezultat în timpul Lunii pline. Contactează unul acum, ei sunt la dispoziția ta la orice oră din zi sau din noapte!