Ca în fiecare an, și în 2021 se dă o bătălie puternică între telefoanele Pro din cea mai nouă serie de terminale Apple. Până acum faimoasa companie americană ne-a obișnuit să nu ne așteptăm la diferențe prea mari în ceea ce privește performanțele când vine vorba de terminalele Pro. Dar de data aceasta lucrurile stau puțin diferite. Află din acest articol care sunt principalele asemănări și diferențe dintre iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max și care dintre cele două terminale merită investiția ta.

Cum diferă iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max ca înfățișare?

Atât iPhone 12 Pro cât și iPhone 12 Pro Max sunt două telefoane mobile care stabilesc noi standarde în ceea ce privește imaginea terminalelor Apple. iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max sunt două telefoane cu o grosime de 7.4 mm, ecrane perfect plate în toate cele patru margini și cu carcase foarte elegant rotunjite la colțuri. Toate aceste detalii amintesc nostalgicilor de design-ul telefoanelor iPhone 4 și iPhone 5 lansate în anii precedenți.

iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max sunt două terminale absolut superbe ca imagine. Dar pentru utilizatorii care nu se mulțumesc cu trăsăturile lor naturale, există întotdeauna posibilitatea echipării cu un set de huse iPhone 12 Pro sau huse iPhone 12 Pro Max care să le ofere un aspect deosebit. Același lucru se poate spune și despre telefonul iPhone 12 varianta clasică unde la https://Itelmobile.ro orice doritor este întâmpinat de o gamă variată de huse iPhone 12 pentru toate gusturile și toate buzunarele.

Merită să investești într-un iPhone 12 Pro Max pentru un display mai mare?

iPhone 12 Pro Max este prevăzut cu un display foarte generos, de 6.7 inch, care pare cu adevărat uriaș în comparație cu display-ul telefonului iPhone 12 Pro de doar 6.1 inch. Dar lăsând la o parte dimensiunile, din toate celelalte puncte de vedere ecranele telefoanelor iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max sunt extrem de similare.

La ambele terminale avem de-a face cu ecrane Super Retina XDR OLED, cu densități de pixeli per inch aproape egale, HDR10 și aceeași intensitate luminoasă. Cu alte cuvinte, indiferent dacă investim în iPhone 12 Pro sau iPhone 12 Pro Max, ne alegem cu un display absolut senzațional, motiv pentru care ambele terminale sunt demne de luat în considerare.

Camere net superioare senzorilor telefoanelor generațiilor anterioare

Până acum am vorbit despre două telefoane mai mult sau mai puțin identice cu excepția dimensiunilor. Dar la capitolul camere foto lucrurile stau complet diferit, cel puțin dacă ne luăm după ceea ce spun cei de la Apple. Atât iPhone 12 Pro, cât și iPhone 12 Pro Max sunt dotate cu camere foto formate din sisteme de câte trei lentile: wide, ultra wide și telephoto, de câte 12 MP, dar pentru că senzorul terminalului iPhone 12 Pro Max este mai mare decât cel al telefonului iPhone 12 Pro, telefonul mai scump obține performanțe mai bune la fotografia în condiții precare de lumină.

Astfel, putem spune că telefonul iPhone 12 Pro Max este regele fotografiei în medii întunecoase, un telefon cum n-a mai fost creat vreodată până acum nici de către compania Apple și nici de către alt producător.

Telefoane mobile semnificativ mai rapide decât terminalele cu sistem de operare Android

Pentru cei care vor să investească într-un telefon mobil foarte rapid, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max sunt două variante demne de luat în calcul. Atât iPhone 12 Pro, cât și iPhone 12 Pro Max sunt dotate cu noul procesor A14 Bionic capabil de a efectua calcula într-un mod mult mai rapid decât rivalii săi și cu 20% mai repede decât A14 folosit de Apple pentru seria iPhone 11, anul trecut.

Dar atunci când nu comparăm aceste două telefoane cu alte mobile de pe piață ci între ele, observăm că nu există niciun fel de diferențe notabile. iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max au același procesor și câte 6 GB de memorie RAM cu ajutorul cărora obțin exact aceleași rezultate indiferent de testele la care sunt supuse.