Lavinia Parva, actuala iubita a lui Stefan Banica Jr. a vorbit pentru prima data despre cum s-a indragostit de solist. Desi presa a speculat ca relatia lor a luat nastere cu doi ani in urma, cand acesta inca era casatorit cu Andreea Marin, Lavinia a dezmintit aceste zvonuri.

„Nu a existat nimic intre mine si Stefan in urma cu 2 ani. Nu simt nevoia sa ma justific. Eu am spus clar ca nu a fost nimic intre noi. Toata lumea si-a dat cu parerea despre noi. Paparazzii stiu exact cand a inceput aceasta relatie, adica de curand. Relatia asta a inceput de curand si cu siguranta ati aflat cu totii. Am iesit o data sau de doua ori fara niciun fel de problema, dar apoi au fost pe faza si ne-au descoperit.

Stefan are mult umor, are multe calitati. Asa m-a cucerit. Chiar daca imi aduc aminte gestul decisiv, nu l-as spune. Sunt lucruri strict ale mele. El are multe calitati, este chimia dintre 2 oameni. Ne-am spus ca ne iubim. Relatia a inceput in urma cu ceva timp, nu acum 2 ani.

O zi din viata noastra e incarcata. Muncim mult amandoi. Facem multe lucruri frumoase, am fost la teatru sa vad piesa in care joaca. Suntem oameni normali care fac lucruri normale. Avem casele noastre, ne vizitam. Lasam lucrurile sa vina usor, nu fortam nimic. Ne uitam la filme, facem chestii normale. Mai gatesc din cand in cand, daca am timp.

Stefan este tandru, are umor si e un om deosebit. Am putea colabora impreuna pe viitor, nu se stie. Inca nu am discutat despre asta, nu avem timp niciunul. Eu sunt cu noul meu album”, a povestit Lavinia pentru WOWbiz.