Arta flirtului este modul prin care te apropii de o persoana in vederea initierii unei relatii sentimentale. Daca pentru unii barbati, a flirta este un lucru natural si au intotdeauna cuvintele la ei, cealalta categorie, a barbatilor mai timizi, au nevoie de un pic mai mult curaj pentru a intra in vorba cu o femeie.

Exista sute de sfaturi si metode pentru barbatii care nu se descurca asa de bine in ale flirtului, dar ideea de baza este dobandirea increderii in tine si in propria putere de seductie.

In cele ce urmeaza vom vedea la ce trebuie sa fii atent atunci cand incepi sa flirtezi cu o femeie si cum poti trece mai usor peste timiditate.

Calm si relaxare

Acestea sunt primele aspecte de care sa tii cont, inainte de a incepe orice tip de discutie cu o femeie. Daca in mod constant ai stari de anxietate atunci cand te gandesti ca trebuie sa te intalnesti cu o femeie pentru prima data, iti tremura mainile, transpiri rapid si pur si simplu, te blochezi in fata ei, ai nevoie de o pregatire in prealabil.

Incearca in viata de zi cu zi sa devii mai calm si mai relaxat, iar acest lucru se va vedea si in timpul intalnirilor amoroase. Poti apela la sesiuni de meditatie, la plimbari lungi in natura, in care sa te conectezi cu sinele si mintea, sa fii mult mai constient in fiecare activitate pe care o intreprinzi si sa-ti acorzi in fiecare zi o perioada de timp doar pentru tine. Odihneste-te corepunzator, pentru ca anxietatea este stimulata de oboseala acumulata si de mintea pre aglomerata.

Increderea in tine

Poate te simti descurajat atunci cand primesti un refuz de la o femeie si incepi sa-ti faci 1000 de ganduri cu privire la ce ai gresit si ce este neinregula cu tine. Trebuie sa renunti la toate aceste ganduri negative si sa nu transpui totul personal. Poate femeia respectiva nu a vrut sa te raneasca, nu era disponibila pentru o relatie sau pur si simplu, nu a simtit acel click intre voi doi. Nu este nimic, mergi mai departe.

De fiecare data cand vrei sa incepi o conversatie cu femeia pe care o placi, gandeste-te ca indiferent de raspunsul acesteia, ai avut curajul de a o aborda si este sansa ta de a deprinde mai multa experienta. Cu cat vei sparge gheata mai des, cu atat va fi mai simplu la urmatoarea intalnire.

Fii tu si nimic mai mult

Atunci cand incepi o conversatie cu o femeie nu te gandi prea mult la replici si metode citite pe net pentru a impresiona. Fii tu insuti, vorbeste normal, fii curios despre ea in mod sincer, nu fa aluzii inutile. O femeia va aprecia intotdeauna integritatea si sinceritatea unui barbat, de la primele discutii.

De asemenea, la prima intalnire poti aborda o maniera clasica de flirt. Nu uita de bunele maniere, de un buchet de flori si de bunatate. Cele mai multe femei vor fi surprinse de aceste lucruri, pentru ca sunt manifestari din ce in ce mai rare in randul barbatilor de azi. Sa fii cool si atractiv, nu inseamna sa fii arogant, tupeist si fara bun simt.

A doua intalnire

Poate inca nu ai curajul sa-ti exprimi sentimentele, dar nimic nu trebuie sa te opreasca in a-i cere o a doua intalnire. Astfel, vezi daca prin raspunsul ei, ai o sansa reala sau este timpul sa mergi mai departe. Indiferent de raspuns, bucura-te ca ai mai avut o experienta reusita in ale flirtului si ca esti cu un pas mai aproape spre a cunoaste persoana potrivita pentru tine.