Ca orice model de grafic, asa-numitul „Head Shoulder Inverted Shoulder” va poate ajuta sa ghiciti care va fi urmatoarea tendinta a pietei criptomonedei.

Multi specialisti din industrie cred ca trecem prin faza finala a unui model Head Shoulder Reverse Shoulder, asa ca poate fi decisiv atunci cand va planificati urmatoarea tactica.

Daca aveti tendinta de a urmari indeaproape piata de actiuni si criptomonede, este posibil sa fiti familiarizat cu unele dintre modelele pe care le sugereaza specialistii atunci cand vine vorba de investitii. Ca de obicei, mai multi dintre ei primesc nume care, intr-un fel, explica cum sa profite de ele. In acest caz, in lumina dovezilor actuale, dorim sa ne concentram asupra modelului umar-cap-umar inversat, cum functioneaza cu adevarat si care sunt avantajele sale .

Ce se intampla este ca mai multe site-uri recomanda in acest moment sa acorde atentie acestui tipar si caracteristicilor sale, avand in vedere micile semne care indica faptul ca s- ar putea intampla, destul de curand, in jurul Bitcoin .

Inainte de a intra in detalii, va putem spune ca modelul Head Shoulder Inverted Shoulder are sens, mai ales daca doriti sa aflati sfarsitul unui trend descendent, pentru a cumpara la momentul perfect .

Cum functioneaza acest model special?

Daca analiza tehnica este una dintre cheile succesului in tranzactionarea cu criptomonede, interpretarea corecta a tiparelor este decisiva atunci cand se stabileste cand sa intre sau sa iesi dintr-un activ.

Intr-un model Head Shoulder Reverse Shoulder, avem trei varfuri, primul si al treilea aproape in inaltime, iar cel central ceva mai sus. Cele doua exterioare sunt numite umarul stang si umarul drept, in timp ce varful din mijloc este denumit in mod obisnuit cap. Ele sunt conectate, la randul lor, de diferitele niveluri ale pietei.

Este, de fapt, nivelul de rezistenta care formeaza acea parte superioara a corpului uman. Si un model invers de cap si umeri se refera, in general, la o inversare a tendintei, de la urs la urcare.

Cum citesti aceste tipuri de modele?

  • Umarul stang – In acest moment exista o piata ursoaica. Pretul scade din cauza vanzarii, dar revine pe masura ce presiunea de cumparare revine, formand un fund.
  • Cap – Piata ramane in jos, dar fiecare scadere este compensata de o crestere agresiva a valorii, pe masura ce cumparatorii o conduc mai sus. Se formeaza o a doua depresie, mai profunda.
  • Umarul drept – Desi aceasta tendinta descendenta este inca observata, pragul pretului nu mai atinge nivelul minim al capului. Cumparatorii sunt mai activi decat inainte si vine un moment in care inverseaza situatia.

Care este scopul acestei figuri? Ei bine, atunci cand linia de jos a umarului este trasata (si daca este inversata, linia de umar inalt) si pretul sparge acest „decolteu” (numit linia claviculei), tinta este de la distanta de la punctul de sus a capului. la linia claviculara. Distanta respectiva este proiectata de la ruptura liniei claviculare la distanta mentionata mai sus.

Tranzactionare bazata pe modelul Head Shoulder Inverted Shoulder

Pentru a tranzactiona dupa acest model, exista abordari diferite. Trebuie sa alegi una dintre ele, cea care te face sa te simti mai confortabil si sa astepti ca evenimentele sa actioneze la momentul potrivit.

  • Abordare conservatoare – In acest caz, ar trebui sa asteptati ca pretul sa se inchida deasupra umarului drept. Ati putea considera acest lucru drept o validare a trendului ascendent, desi ati renunta la unele dintre castiguri.
  • Abordare usor conservatoare – Puteti predetermina un pret chiar sub umarul drept, de la care veti intra pe piata, in ipoteza ca va urma acea cursa de tauri mult asteptata.
  • Abordare agresiva – De data aceasta, ordinul de cumparare este plasat chiar deasupra valorii celei mai mici, astfel incat achizitia ar trebui sa fie finalizata atunci cand incepe sa ocoleasca decolteul. Sigur, riscul aici este mai mare.

Si cum sa identifici semnalul corect?

Pentru a evita semnalele false, care sunt la ordinea zilei, trebuie sa va ascuti privirea. Cu toate acestea, va putem oferi un mic sfat, pe care l-am luat de la profesionistii in tranzactionarea criptomonedei.

Uitati-va la cat timp dureaza formarea primei parti a modelului Head Shoulder Reverse Shoulder , deoarece a doua jumatate poate necesita o perioada similara de timp.

Concluzie

A avea o notiune despre principalele modele clasice de diagrame pentru tranzactionarea criptomonedelor va va fi de mare folos atunci cand le tranzactionati. Veti putea sa examinati piata si sa anticipati urmatoarele miscari.

Mai exact, Reverse Shoulder Head Shoulder pare sa castige importanta chiar acum. Asadar, cunoasterea secretelor sale si stiind cum sa operezi in conformitate cu strategia ta, te va pune intr-o pozitie privilegiata in comparatie cu ceilalti .