Datorita prezentei dotarilor exceptionale de siguranta pe care le prezinta, noul model Mercedes GLA este unul dintre cele mai cautate modele de masini de vanzare din gama Mercedes.

Noul model Mercedes GLA, atat prin dotarile de top, cat si prin inovatiile tehnice, reuseste sa se distinga in multime, transformandu-se in unul dintre modelele preferate ale clientilor de peste tot. Atunci cand vine vorba despre noul Mercedes GLA, atat soferul, cat si pasagerii sai poti fin convinsi ca vor beneficia de cea mai inalta experienta de confort si de siguranta, fie ca este vorba despre o calatorie pe vremea rece de iarna sau pe canicula zilelor de vara.

Pachet parcare cu camera video de 360°

Pachetul de parcare cu camera video de 360° reprezinta unul dintre cele mai importante pachete de siguranta atunci cand vorbim despre noul model Mercedes GLA.

Acesta include senzori cu ultrasunete amplasati in barele de protectie din fata si din spate, diverse vederi selectabile pentru o vizibilitate perfecta cand vine vorba despre parcare sau garare, reprezentarea obstacolelor aflate sub nivelul geamurilor, cum ar fi bordurile, camera video de 360° cu patru camere cu infrarosu conectate- in grila radiatorului, in manerul de deblocare a hayonului, dar si in carcasele oglinzilor exterioare.

In plus, acest pachet prezinta si un asistent activ la parcare cu PARKTRONIC, care te va avertiza optic si acustic despre obstacolele intalnite, te va anunta in privinta locurilor de parcare libere identificate, dar si intrarea si iesirea confortabila si in siguranta din locurile de parcare paralele sau perpendiculare.

Pachet parcare cu camera video pentru marsarier

Pachet parcare cu camera video pentru marsarier prezinta atat senzori cu ultrasunete amplasati in barele de protectie din fata si din spate, asistent activ la parcare cu PARKTRONIC, ce te va avertiza optic si acustic despre obstacolele intalnite, te va anunta in privinta locurilor de parcare libere identificate, dar si intrarea si iesirea confortabila si in siguranta din locurile de parcare longitudinale sau transversale si o camera video pentru marsarier in capota portbagajului.

Acest pachet este, de asemenea, special creat pentru confortul si siguranta ta si a pasagerilor tai in masina.

Pachet de asistenta la rulare

Pachetul de asistenta la rulare al noului model Mercedes GLA este acolo pentru ca tu sa beneficiezi de asistenta la adaptarea vitezei, la manevrele de conducere, schimbarea benzii de rulare, chiar si atunci cand vorbim de coliziune iminenta.

Prin prezenta acestui pachet, te vei asigura ca atat tu, cat si pasagerii tai ajungeti in siguranta la destinatie, intrucat reuseste sa scada riscul de accidente.

Pachet oglinzi

Noul model Mercedes GLA prezinta si un pachet oglinzi pentru siguranta sporita a soferului si a insotitorilor sai, fiind compus din oglinzi exterioare rabatabile electric cu ajutorul unei taste din campul de comanda al soferului, oglina exterioara, dar si interioara de pa partea soferului se intuneca automat, in functie de lumina farurilor sau cea a mediului.

In plus, prin meniu se poate seta rabaterea automata a oglinzilor.

La Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, te poti convinge singur de beneficiile dotarilor noi de siguranta oferite de GLA, vizitand reprezentantele deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva te asteapta cu oferte deosebite.