Acestea sunt tendintele barbatilor pentru iarna din acest an, cu accent pe confortul si versatilitatea articolelor de imbracaminte pe care le vom purta si cu o crestere considerabila a durabilitatii in productia sa. Obtinerea unui aspect care sa lucreze in interiorul si in afara casei si, de asemenea, sa fie mai respectuos cu mediul inconjurator este cheia pentru a fi la curent.

Acum este momentul sa absorbim propunerile pe care firmele mari ni le-au propus pe podiumurile lor la inceputul anului, sa aleaga acele tendinte care se potrivesc cel mai bine stilului nostru si sa vedem daca este necesar sa ne ajustam garderoba pentru haine care vor avea statutul de must in aceasta toamna – iarna.

Alaturi de noi intr-o calatorie prin capitale ale modei precum Milano, Paris sau New York. In ele, marii designeri si firme ne-au aratat propunerile lor pentru barbati din aceasta iarna. Nu va faceti griji, deoarece nu trebuie sa investiti un buget mare pentru a merge la cumparaturi pentru aceste marci, desi nu vom fi cei care va vor opri. Aceste moduri vor fi atat de puternice incat nu iti va fi dificil sa le gasesti in magazinele tale obisnuite.

Daca vorbim despre moda barbateasca confortabila si relaxata, acele piese pe care le purtam in interiorul si in afara casei pentru a arata impecabil, exista trei articole vestimentare esentiale de care trebuie sa tinem cont. Hanoracele, camasile si pantalonii. Trei modele masculine de baza cu care, monitorizand calitatea si durabilitatea tesaturilor lor, vom putea fi la curent cu putin efort.

Hanorace

Aspectul cel mai casual si confortabil din aceasta iarna nu ar trebui sa piarda din vedere una dintre cele mai versatile piese vestimentare pentru barbati, hanoracele pentru barbati. Perfecte de purtat cu blugi, chinos si chiar pantaloni eleganti si foarte usor de combinat cu o multitudine de stiluri si tipuri de look.

Brandurile ofera optiuni care, pe langa faptul ca si-a sporit angajamentul fata de mediu , au devenit un reper de confort si stil. Simplu, tiparit, cu o mare varietate de materiale si modele, cele mai iconice hanorace sunt optiunea pe care ai cautat-o.

Pantaloni la moda iarna

Blugi si chino. Doua tipuri de pantaloni barbati care au devenit garderoba de alegere pentru majoritatea barbatilor din lume. In acest sezon, in plus, cei care, pe langa confort si versatilitate in utilizare, ofera o valoare adaugata: ingrijirea planetei purtandui. Tesaturi mai durabile realizate, de exemplu, in cazul blugilor, prin programul h20 al marcii unde prin aplicarea tehnologiilor cu laser si ozon este posibila economisirea a pana la 80% din apa, utilizarea tesaturilor ecologice precum bumbacul organic, materialele reciclate si multe inovatii in productie. Toate acestea, foarte importante, fara a renunta la modele si modele magulitoare si la moda. Ai nevoie de exemple? Chinos sunt un pariu sigur pentru a imbraca cea mai recenta moda, ajutand in acelasi timp bunastarea planetei.

Camasi

Camasile barbatilor sunt perfecte pentru a completa de la aspectul cel mai casual pana la aspectul mai formal. Dar, evident, nu toate merita. Daca sunteti in cautarea unor modele de camasi care sa indeplineasca mantra sezonului, mai sustenabile si cu design si confort extrem, acestea sunt alegerile ideale.