Decorarea unui compartiment mic este destul de laborioasa. Deci, imaginati-va cum este sa decorati un apartament mic … Este imposibil …! Nu, nu glumesc, un apartament mic nu inseamna sa traiesti intr-un mediu claustrofob este foarte usor sa tii cont doar de cateva lucruri. Decorarea unui apartament mic poate fi o provocare, mai ales atunci cand proprietarul nu permite schimbarea vopselei sau tapetului.

Unii locuitori de apartamente trebuie sa pastreze peretii albi si, in absenta culorii, peretii pot fi la fel de deprimanti ca intunericul. Cu putina creativitate si cateva idei creative pentru decorarea unui apartament mic, s-ar putea sa va simtiti mai bine in propriul spatiu si acestea par mai spatioase ca niciodata.

Pentru a face o decorare corecta pentru apartamentele mici, este vital sa se ia in considerare cateva puncte cheie. De vreme ce, de multe ori avem in vedere un design care nu este proportional cu dimensiunile spatiului. Este important sa stiti ca un apartament mic decorat corespunzator arata mult mai confortabil decat unul care include multe elemente care nu imbunatatesc spatiul.

Este posibil sa gasiti cele mai bune idei pentru a decora apartamente mici, trebuie doar sa va explorati foarte bine toate posibilitatile. De asemenea, retineti ca decorul trebuie sa creeze un echilibru intre elemente. De fapt, trebuie sa evaluati tonalitatea peretilor si alte aspecte conexe pentru a obtine un bun complement in camere.

Luati nota de recomandarile noastre cu privire la modul de decorare a unui apartament mic si proiectati cea mai buna imagine in casa dvs. Amintiti-va ca a avea in prezent putine elemente foarte atractive este foarte potrivit. De fapt, decorarea micilor apartamente minimaliste este foarte frecventa.

Avand in vedere cateva idei de decorare, il puteti transforma intr-un spatiu foarte bine decorat si se va parea ca are mult spatiu si va invita sa aveti un sejur bun.

Cand vine vorba de decorare, opteaza pentru mobilier mic, bine conceput, evitand supraincarcarea spatiului, ca in cazul multor dispozitive mobile care par derutante si mai mici ca niciodata. Afisati doar cateva dintre obiectele dvs. decorative preferate, mai degraba decat sa acoperiti complet peretii.

Intr-un apartament mic, cu cat sunt mai putine obiecte decorative la un loc, cu atat spatiul ramane mai bine decorat. Cand exista multe obiecte intr-un spatiu mic, ochii nu stiu unde sa se concentreze si ajunge sa semene mai degraba cu haos decat cu o colectie. Un sfat pentru a face apartamentul sa arate mai mare este sa folositi oglinzi – oglinzile ar trebui montate pe pereti opusi pentru a reflecta lumina si spatiul.

Unul dintre cele mai importante detalii de luat in considerare este iluminatul pe care il va avea locuinta, atat naturala, cat si artificiala. Mediile luminoase dau intotdeauna senzatia de adancime si lumina mai mare. Pentru a facilita intrarea luminii naturale, ar trebui sa optati intotdeauna pentru tesaturi usoare pentru perdele usoare si pereti si culori neutre care reflecta lumina.

Si daca aveti un hol mic sau coridoare, il puteti folosi pentru a depozita obiecte care nu trebuie sa stea la indemana tuturor, cu mobilier si rafturi modulare.

Cand vine vorba despre cum sa decorati un apartament mic, trebuie sa tineti cont de distributia spatiului. O recomandare a decoratorilor profesionisti cu privire la spatiile limitate este sa va alaturati camerelor pentru mai mult spatiu.

De exemplu, puteti imparti spatiul sufrageriei cu bucataria, facandu-le sa arate ca un mediu armonios, dar cu anumite diferente intre ele. Utilizarea unui blat sau a insulei de bucatarie poate fi de mare ajutor in aceste cazuri. Este, fara indoiala, un punct care merita luat in considerare proiectele apartamentelor mici.

Daca aveti indoieli cu privire la acest lucru, va poate fi foarte bine sa va impartasiti indoielile cu un profesionist in proiectarea apartamentelor. Cu toate acestea, daca nu se incadreaza in posibilitatile dvs., va puteti decora casa pe baza ideilor pe care le proiectati. Retineti ca decorarea are mult de-a face cu propria esenta.