Este partenerul tau unul dintre cei care pur si simplu nu vor sa foloseasca prezervativ? Afla cum poti sa-l convingi sa faceti sex protejat!

Barbatii nu sunt incantati de prezervative

Exista barbati care se plang cu voce tare in privinta prezervativelor, sustinand ca acestea sunt incomode si cauzeaza probleme de erectie, ceea ce ii priveaza de bucuria din timpul actului sexuala si strica atmosfera intima. Unii interpreteaza gresit propunerea de a folosi prezervativ luand-o ca o aluzie la promiscuitatea partenerei sau chiar o insulta, crezand ca propunerea implica propria lor promiscuitate.

Adevarul este ca prezervativele reduc semnificativ posibilitatea infectarii cu boli cu transmitere sexuala si previn sarcinile nedorite. Acest lucru ar trebui sa fie un motiv suficient pentru a-ti convinge partenerul sa utilizeze prezervativ in timpul actului sexual, in ciuda prejudecatilor sale.

Pregateste-l dinainte

Inainte ca atmosfera dintre voi sa devina cu adevarat fierbinte, vorbeste deschis cu el despre ce riscuri sunteti pregatiti sa va asumati cand faceti sex. Nu ezita sa ii vorbesti despre mijloacele de contraceptie pe care doresti sa le folositi. Lasa-l sa stie ca, folosind prezervativul, nu te protejeaza numai pe tine, dar si pe el. Ai putea ghici – din atitudinea lui – ca nu va fi el cel care le va cumpara, asa ca va trebui sa te ocupi tu de problema asta.

Alege prezervativul potrivit

Acum poti gasi prezervative de orice culoare, forma, gust, dimensiune si material posibil, ceea ce nu poate fi decat de bine deoarece nu orice prezervativ se potriveste oricarui penis. Deci exista sanse destul de mari sa gasesti un prezervativ care sa fie potrivit pentru partenerul tau si care sa ii permita sa sa se bucure de sex si sa fie protejat in acelasi timp.

Multi sexologi incurajeaza cuplurile sa nu renunte prea usor, ci sa incerce diferite prezervative si lubrifianti pentru a gasi combinatia perfecta pentru placerea lor maxima. Poate vreti sa incercati prezervativele cu striatii sau nervuri care pot oferi senzatii suplimentare ambilor parteneri sau prezervative foarte subtiri care aproape ca nici nu se simt (dar care va ajuta sa va protejati) sau un prezervativ cu o forma amuzanta care va poate relaxa pe amandoi amuzandu-va in timp ce il puneti.

Si daca prezervativul cauzeaza o problema de erectie?

Asemenea probleme sunt adesea inradacinate in traume psihologice si sunt de obicei legate de probleme de erectie deja prezente. Daca stii ca partenerul are o problema cu prezervative, incearca sa i-l pui cat mai pe discret posibil. Acest lucru poate fi facut in timpul masturbarii sau sexului oral. Asigura-te ca atmosfera este relaxata si sexy – femeile mai pricepute il pot pune chiar cu limba!

Poate folosirea unui prezervativ sa fie sexy?

Doamnelor, trebuie sa luati sarcina punerii prezervativului in serios! Ultimul lucru de care partenerul are nevoie atunci cand este infierbantat sunt incercarile tale neindemanatice de a-i pune prezervativul sau cascatul tau plictisit in timp ce el se lupta sa-i dea de capat. Nu e nici o mirare ca apare problema pierderii erectiei.

Aminteste-ti ca barbatii cel mai probabil nu se vor plange daca sunt foarte excitati in acel moment, asa ca incearca sa ii mentii starea fiind foarte sexy, obraznica si seducatoare in timp ce o faci. Ai putea chiar sa inveti cum sa il pui numai cu gura.

De ce nu incercati un prezervativ feminin?

Daca incercarile tale de a folosi un prezervativ continua sa fie ignorate de partener, ai putea incerca sa folosesti un prezervativ feminin. Arata care o punga cu inele flexibile la capete si se introduce adanc in vagin. Acesta nu trebuie utilizat impreuna cu prezervativul masculin deoarece frecarea lor poate duce la rupere.